FORTSATT SAMMEN: Will Smith og Jada Pinkett Smith har vært sammen i 17 år - og enda er de ikke lei hverandre. Det skriver 46-åringen selv på Facebook. Her er de to under verdenspremieren til hans siste film «Focus» i Los Angeles i februar. Foto:Chris Pizzello,Ap

Will Smith slår ned på skilsmisserykter

The Fresh Prince følte selv at det var på tide å svare på de «tåpelige» skilsmisseryktene.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Skuespilleren likte ikke ryktene som har gått om at han og kona gjennom 17 år, Jada Pinkett Smith (43) hadde bestemt seg for å gå fra hverandre. Ryktet, som først ble nevnt hos amerikanske RadarOnline, hevdet at paret ville gå skilte veier etter å ha signert en hemmelig skilsmisseavtale verdt 240 millioner dollar, eller 1,9 millarder norske kroner.

Dette ville imidlertid ikke «I Am Legend»-skuespilleren ha noe av, så han tok til Facebook for å avkrefte det han selv kaller et «tåpelig» rykte.

«Under normale omstendigheter kommenter jeg ikke vanligvis tåpelighet (fordi det er smittsomt). Men så mange mennesker har uttrykt sine «dypeste kondolanser» at jeg tenkte - hva faen... Jeg kan også være tåpelig», skrev han og fortsatte:

«Så i interesse av overflødig, repeterende igjen-og-igjen-het... Jada og jeg skal... IKKE SKILLES!!!!!!!!!!!!! : -)»

46-åringen fortsatte med å si at at dersom han og kona noen gang vil skilles, så vil han fortelle det til fansen selv.

Jada valgte selv å være noe kortere - med kun fire ord på mikrobloggtjenesten Twitter.

Will Smith var tidligere i år aktuell med filmen «Focus» med Margot Robbie, som VGs anmelder ga en treer på terningen. Han dukker også opp i en av neste års store satsinger, Suicide Squad», hvor han spiller Deadshot - en leiemorder. I filmen vil også Jared Leto, Ben Affleck, Margot Robbie, Viola Davis, Cara Delevingne og svenske Joel Kinnaman dukke opp.

Youtube: Se første sniktitt på «Suicide Squad» fra Comic Con(ekstern lenke)

Smith og Pinkett Smith giftet seg i 1997, har sønnen Jaden og datteren Willow sammen. Begge barna har gjort som foreldrene, og prøver seg for alvor i musikkbransjen på hver sin kant.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder