POPULÆR: Bridget Jones, slik filmpublikum kjenner henne i Renee Zellwegers skikkelse. Foto: Scanpix

Renee jukser i nye «Bridget Jones»

(VG Nett) Kilder hevder at Renee Zellweger ikke vil legge på seg 15-20 kilo denne gangen for rollen.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Norskættede Renee Zellweger (40) har forut for begge de to foregående «Bridget Jones»-filmene lagt på seg stor mengder kilo for rollen som den nevrotiske, men svært så sjarmerende Bridget Jones i filmene basert på Helen Fieldings romaner.

«Bridget Jones dagbok» (2001)

«Bridget Jones: På randen» (2004)

SYLSLANK: Renee Zellweger (40) - her på en kjendisfest i august i år. Foto: AP

Men når den normalt så sylslanke Renee mot slutten av året starter innspillingen av den tredje filmen i rekken, så blir det med et kunstig lag med fett.

«Fat suit»

En kilde nær filmstjernen sier til det britiske bladet Reveal at Renee i stedet for å legge på seg på ordentlig, vil bruke en såkalt «fat suit».

- Det tok litt for lang tid for Renee å ta av kiloene etter film nummer to. Hun bekymrer seg også for bivrikningene ved raskt å legge på seg 15 kilo for så å kvitte seg med dem igjen like raskt, sier den ikke navngitte kilden.

Baby på gang

Selv om filmprodusentene holder kortene tett til brystet, ryktes det at «Bridget» i film nummer tre blir gravid for første gang etter fylte 40.

Colin Firth og Hugh Grant som spilte i begge de første filmene, skal være aktuelle også i den tredje filmen - uten at det er offisielt bekreftet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder