DØDE I FJOR: Paul Walker rakk aldri å fullføre den syvende "Fast & Furious"-filmen før han omkom i en voldsom bilkrasj i november i fjor.

«Fast & Furious»-innspillingen gjenopptatt

Innspillingen av den syvende «Fast & Furious»-filmen kom i gang igjen denne uka etter hovedrolleinnehaver Paul Walkers tragiske død i november i fjor.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det er filmens regissør, James Wan, som selv melder dette på sine Twitter- og Instagram-kontoer.

- Første dag tilbake på fillmsettet. Bedre og sterkere, var Wans beskjed fra location i Abu Dhabi tidligere i uka.

Innspillingen av «Fast & Furious» var godt i gang da Paul Walker (40) ble drept i en - ironisk nok, med tanke på handlingen i «Fast & Furious» - voldsom bilulykke i Valencia, California den 30. november i fjor.

Føreren av bilen, vennen Roger Rodas (38), døde også i ulykken. Obduksjonsrapporten viste at Rodas døde momentant, mens Paul Walker døde både av krasjskadene og av den voldsomme brannen som oppsto i sammenstøtet.

Paul Walker var en av Hollywoods høyest ansette, unge skuespillere, og nyheten om dødsfallet skapte sjokkbølger både blant fans og og filmmiljøet i byen.

Se «Fast & Furious»-kollega Vin Diesels emosjonelle hyllest til vennen HER!

Walker har spilt i alle syv «Fast & Furious»-filmene, med unntak av én. Det er foreløpig uklart i hvilken utstrekning Walker er med i den nye filmen.

TOTALVRAK: Porsche'n som Roger Rodas og Paul Walker kjørte ble totalvrak og gikk umiddelbart opp i flammer i det voldsomme sammenstøtet som tok livet av de to vennene. Foto: AP

Tidligere har det vært spekulert i om Walkers rollefigur i filmen vil pensjoneres eller bli drept som følge av skuespillerens død midtveis i innspillingen.

New York Daily News skriver imidlertid at det er like stor sjanse for at rollefiguren «lever videre» gjennom såkalte «body doubles» med data-generert ansikt (CGI-teknologi).

Produsenten av filmen, Universal Pictures, har så langt ikke kommentert hva som kommer til å skje med Paul Walkers rollefigur.

«Fast & Furious 7» skulle egentlig ha fått sin premiere i juli i år, men er nå skjøvet frem til 10. april 2015.

//instagram.com/p/mN4EadhVJG/embed/

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder