VAKKER: Cameron Diaz (37), her avbildet i New York for et par uker tilbake. Foto: PA

Diaz glad for rynkene

(VG Nett) Hollywood-stjernen Cameron Diaz (37) mener at utseendet og kroppen bare blir bedre med alderen.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over ni år gammel

Skuespilleren, aktuell i actionthrilleren «Knight and Day», er ikke redd for å skryte av seg selv.

- Jo mer jeg jobber med kroppen i den alderen jeg er nå, jo bedre blir den, sier stjernen selvsikkert i et intervju med det amerikanske bladet Harper's Bazaar.

- Mer tiltrekkende nå

- Jeg føler meg mye mer tiltrekkende nå enn før - 1000 prosent, forklarer Hollywood-veteranen, kjent fra kassasuksesser som «Alle elsker Mary», «I dine sko» og «Charlie's Angels» (se utvalgt filmografi for Diaz).

Evigung

I intervjuet forklarer Diaz at hun er svært fornøyd med huden sin, og at hun «verdsetter hver rynke». Det er likevel ikke mange rynker å spore på forsidebildet som pryder magasinet. Diaz er beundret av kvinner og menn verden over, ikke bare for sitt skuespillertalent, men også nettopp for sitt vakre, evigunge utseende.

- Den eneste måten å stoppe aldringen på, er hvis man dør! men det er ikke noe godt alternativ, fleiper filmstjernen som røper at britiske Helen Mirren (64) er blant hennes store forbilder.

- Den kvinnen er vanvittig sexy. Og hun prøver ikke å skru tiden tilbake. Hun er bare flink til å ta vare på seg selv, mener Diaz.

Uheldig med menn

Cameron Diaz seiler i medvind karrieremessig. Hun har i mange år vært blant bransjens best betalte kvinnelige stjerner. På kjærlighetsfronten har hun hatt mindre hell. 37-åringen har hatt romanser med en rekke celebre menn, deriblant Justin Timberlake (29) og John Mayer (31). Hun ble vraket av begge.

DIAZ' FORBILDE: Helen Mirren (64). Foto: Wenn

Ferdig med bad boys

Nå ryktes det at hun har et forhold med Yankees-stjernen Alex Rodriguez (35), men det kommenterer hun ikke i bladintervjuet, som havner i butikkhyllene i neste måned. Diaz innrømmer likevel i intervjuet at hun ofte har falt for feil type menn.

- Hvem liker ikke bad boys? Men det er jeg ferdig med. Man blir voksen og innser at det ikke er den rette veien å gå, forteller Diaz.

«Knight and Day», hvor Diaz spiller mot blant andre Tom Cruise (48), har norgespremiere 16. juli. Se trailer fra filmen og se bilder.

FLERE NYHETER PÅ WWW.VG.NO/RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

MOTSPILLERE: Tom Cruise (48) og Cameron Diaz (37) på Hollywood-premieren til «Knight and Day». Foto: AP

Mer om

  1. Cameron Diaz
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Cameron Diaz slakter kjendis-operasjoner

  2. Cameron Diaz savner ikke skuespilleryrket

  3. Cameron Diaz fortviler etter hårklipp

  4. Cameron Diaz bekrefter at hun legger opp

  5. Cameron Diaz fordømmer bruken av Botox

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder