KJEMPER FOR PAPPA: Datteren til Johnny Depp, Lily-Rose går nå ut i sosiale medier og tar faren i forsvar mot beskyldningene som Amber Heard har rettet mot ham. Lily-Rose er i ferd med å skape seg en karriere som skuespiller og modell. Foto: Anne-christine Poujoulat Afp

Tar pappa Johnny Depp i forsvar

17 år gamle Lily-Rose Depp går nå ut på sosiale medier og tar pappa Johnny Depp (52) i forsvar etter at han er blitt anklaget for å ha mishandlet sin nå fraseparerte kone, Amber Heard (30)

Artikkelen er over tre år gammel

Det var CBS News som søndag meldte at Lily-Rose Depp postet et innlegg på sin instagramkonto med bilde av seg selv som ett åring sammen med faren. Her skriver hun at «pappa er den snilleste og kjærligste personen jeg vet om».

– Han har alltid vært en fantastisk far for meg og min lillebror, skriver Lily-Rose Depp videre.

Les også: Johnny Depp ilagt besøksforbud mot kona

I dette innlegget nevner ikke Lily Rose-Depp anklagene Amber Heard har rettet mot faren hennes direkte, men noen timer senere på søndag poster hun et skjermdump fra magasinet Peopless hjemmeside på Instagram. Her blir en politimann fra LAPD sitert på at det ikke ble funnet bevis for at Johnny Depp skal ha utøvet vold mot Amber Heard da politiet rykket ut til parets hjem 21. mai i år.

Sjekk denne: Depps datter er prikk lik mamma

https://www.instagram.com/p/BF_YP_5BaCH/

I forrige uke ble det kjent at Amber Heard mener at Johnny Depp har angrepet henne flere ganger under ekteskapet. Heard legger deler av skylden for angrepene på misbruk av alkohol og narkotika, skriver TMZ.

Bakgrunn: Amber Heard vil skilles fra Johnny Depp etter 15 måneders ekteskap

https://www.instagram.com/p/BGAcJJtBaHA/

Det er Vanessa Paradis som er moren til Lily-Rose. Hun var sammen med Johnny Depp i 14 år og de to har også en sønn sammen, som er fem år yngre enn Lily-Rose Depp.

Vanessa Paradis har skrevet et åpent brev som TMZ har fått tilgang til. Der beskriver hun Johnny Depp som en følsom, elskelig og elsket person.

ILAGT BESØKSFORBUD: Johnny Depp som for tiden turnerer i Europa med bandet Hollywood Vampires sammen med de aldrende rockerne Alice Cooper og Joe Perry, er i lagt et besøksforbud mot Amber Heard. Foto: Robyn Beck Afp

– Jeg mener fra hjertet at beskyldningene er latterlige. I alle årene jeg har kjent Johnny har han aldri mishandlet meg fysisk, og dette ligner overhodet ikke på mannen jeg tilbrakte 14 fantastiske år med, står det i brevet som altså skal være fra Vanessa Paradis.

Også Depps første kone Lori Anne Allison, har etter beskyldningene fra Amber Heard uttalt at Depp slett ikke er noen konebanker, ifølge TMZ. Det er riktig nok en god stund siden hun hadde med han å gjøre, Allison var gift med Depp mellom 1983 og 1985.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder