ELEGANT: Natalie Portman på premieren for «Planetarium» under Filmfestivalen i Venezia torsdag kveld. Foto: Alessandro Bianchi Reuters

Natalie Portman gravid igjen

Hollywoodstjernen (35) viste frem babymagen på den røde løperen i Venezia.

Artikkelen er over tre år gammel

Den amerikansk-israelske skuespilleren Natalie Portman er på plass under Filmfestivalen i Venezia som går av stabelen i disse dager. På den røde løperen for premieren på hennes nye film «Planetarium», var det tydelig at Portman venter sitt andre barn.

Fikk du med deg: Vanessa Rudjord mor for andre gang.

KOLLEGER: Natalie Portman og Lily-Rose Depp spiller sammen i «Planetarium». Foto: Claudio Onorati AP

Hun er kjent for å verne om privatlivet sitt, og har ikke selv bekreftet graviditeten. Det gjør imidlertid kilder til Entertainment Tonight.

Portman var iført en hvit Dior-kjole som fulgte magens kurver, og dermed startet spekulasjonene om graviditet.

Møttes på film

I 2011 vant skuespilleren både Oscar og Golden Globe for hovedrollen i ballettfilmen «Black Swan». Det var gjennom den filmen hun møtte mannen sin, danser og koreograf Benjamin Milliepied. Paret har sønnen Aleph på fem år.

Leste du: Stjernene trekker seg fra Portman-film.

Portman slo gjennom som barnestjerne i Luc Bessons «Leon», og har siden det vekslet på å spille i indiefilmer og store franchisefilmer som «Star Wars» og «Thor». Hun har også vunnet en Golden Globe for «Closer».

I Venezia er Portman også aktuell med filmen «Jackie», der hun spiller Jacqueline Kennedy. Under «Jackie»-premieren onsdag, var ikke graviditeten synlig gjennom de to løsere antrekkene.

Også Johnny Depp og Vanessa Paradis’ datter, Lily-Rose Depp, poserte på den røde løperen torsdag. Hun spiller mot Portman i filmen «Planetarium» som får norgespremiere i november.

Mer om Lily-Rose: Depps datter modelldebuterer.

ONSDAG: Natalie Portman valgte en løsere kjole på premieren av «Jackie» på onsdag. Foto: Filippo Monteforte AFP

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder