Steinar Sagen: Stiller opp på alt utenom nakenscener

HAUGESUND (VG Nett) Radiostjernen Steinar Sagen har fått mersmak på filmlivet etter innsatsen i komedien «Kong Curling».

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Radiostjernen fra NRK tar steget over til filmlerretet med komedien «Kong Curling», en helaftens spillefilm sentrert rundt den særegne sporten vi har ganske gode tradisjoner med her i landet.

Les også: Atle Antonsen: Måtte brekke meg i latter

VGTV: Kong Curling-regissør om sexscenene

VGTV: Se trailer fra Kong Curling

Flere filmsprell?

Kinopublikummet og anmelderne har ikke fått sett det endelige resultatet ennå, men Sagen utelukker ikke flere filmsprell.

- Hvis folk ringer, stiller jeg vanligvis opp, hvis det ikke er nakenscener da, forteller Sagen da VG Nett treffer ham under filmfestivalen i Haugesund.

Filmdebuten ble likevel ikke unnagjort uten slit og strev for radiokaren.

Sporten som ser så elegant ut når proffer bedriver den ble en ganske stor utfordring for Sagen, som til nå har vært mest kjent for å sitte trygt i en stol i et radiostudio.

SNART PREMIEREKLARE: Atle Antonsen, Jon Øigarden og Steinar Sagen presenterte Kong Curling i Haugesund i lørdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix.

- En del tryning har det blitt, og så har jeg fått «curlingfinger». Nei, en føler seg rett og slett ikke trygg der ute på isen. Curling er så døvt, det er vanskelig, kjedelig, rart og slitsomt!

Komiker-konkurranse

Filmen har en rekke komikere på rollelisten, Atle Antonsen, Linn Skåber, Harald Eia og Bård Tufte Johansen er noen av dem.
Konkurranseinstinktet komikerne i mellom ble vekket til live, også når ikke kameraet gikk.

- Det ble konkurranse om å være mest morsom til tider, så det «kokte i hodet» etter at jeg kom fra jobb, humrer Sagen og legger spøkefullt til:

- Til neste film skal jeg ha i kontrakten at jeg skal gå rett i traileren!

CURLING-KOMEDIE: Jon Øigarden, Atle Antonsen, Steinar Sagen og Ingar Helge Gimle spiller i «Kong Curling». Foto: Euforia Film

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder