Innspilling av filmen «Snømannen» pågikk i en villa i Madserud Allé mandag kveld. Foto: Trond Solberg , VG

Her ble «Snømannen»-scener spilt inn

I dag startet innspillingen av «Snømannen» i Oslo.

Ida Christine Johannessen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Trailere og en mengde biler og utstyr avslørte «Snømannen»-innspillingen i Frognerparken. Foto: Privat ,

Det har vært strengt hemmelighold rundt innspillingen av «Snømannen», men en mengde trailere, biler og utstyr avslørte innspillingssteder for pressen og publikum i dag.

Området rundt Monolitten i Vigelandsparken var sperret av og pressen har ikke fått tilgang til hverken skuespillere eller sett.

Les også: Jerngrep rundt «The Snowman»-innspillingen i Oslo

Innspillingens presseansvarlig, Sasha Gibson, kunne fortelle til NRK at hovedrolleinnhaver Michael Fassbender var på settet i dag og spilte inn sine første scener som Harry Hole.

– Det har gått veldig bra. Vi har hatt flott vær, og Frognerparken er nydelig, en fabelaktig location, sa Gibson til tv-kanalen.

Senere på kvelden flyttet produksjonsteamet seg til Madserud Allé hvor scener ble spilt inn i en stor villa.

Filmen cinematograf, Dion Beebe, delte imidlertid et bilde fra Bergen i dag på sin Instagram profil med tittelen «Dag 1 'Snømannen'».

«Snømannen» er en filmatisering av Jo Nesbøs roman med samme navn. Filmen spilles inn med internasjonale skuespillere og produksjonsteam - de fleste med base i Hollywood - men alle innspillingssteder vil være i Norge. Så langt er Oslo, Bergen og Rjukan kjent som innspillingssteder.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder