IDYLLEN BRAST: Dev Patel (t.v.) og Freida Pinto på en filmgalla i Toronto i 2010, da kjærligheten blomstret for fullt. Foto:Charley Gallay,Afp

Us Weekly: – Slutt for «Slumdog»-par

Freida Pinto (30) og Dev Patel (24) møttes på filmsettet for seks år siden og forelsket seg, men nå skal romansen være over.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Paret smeltet kinopublikum verden over i den Oscar-belønte filmen «Slumdog Millionaire» i 2008. Fascinasjonen for stjernene ble ikke mindre da de to begynte å sverme også etter at kameraene var slått av.

I de seks årene som har gått siden, har indiske Pinto og hennes seks år yngre britisk-indiske kjæreste aldri lagt skjul på at de har vært veldig forelsket. I intervjuer har de beskrevet hverandre som sjelevenner.

GRYENDE ROMANSE: Freida Pinto og Dev Patel på Oscar-gallaen i 2009, hvor filmen «Slumdog Millionaire» vant flere priser. Foto:Robyn Beck,AFP

Nå skriver imidlertid bladet US Weekly på sine nettsider at forholdet er over.

Singel på bursdagen

Da Pinto feiret 30-årsdagen sin i oktober, skal Patel ikke ha vært med på festlighetene.

– Dev og Freida har gjort det slutt. Det har vært over en stund. Freida er single og glad, sier en ikke navngitt venn av Pinto til nettstedet.

Skuespilleren, som også er en ettertraktet modell, skal allerede være i gang med nye stevnemøter, ifølge kilden.

Flere andre medier omtaler det angivelige bruddet, deriblant britiske Daily Mail. Så langt har ingen fått hverken Pinto eller Patel i tale.

Om første møte

Pate spilte hovedrollen som Jamal i «Slumdog Millionaire», som handler om en fattiggutt fra Mumbais slum som blir arrestert etter å ha gått helt til topps i indiske «Vil du bli millionær». Pinto fylte rollen som hans store kjærlighet, Latica. Det var filmdebut for begge, som siden har spilt i flere rekke filmer og TV-serier.

18 år gamle Patel ble satt ut av motspillerens skjønnhet da de møttes første gang.

– Jeg tenkte at hun var slående vakker, forklarte Patel til pressen den gangen.

Pinto på sin side ble svært overrasket da hun ble presentert for Patel.

– Jeg tenkte «Å gud, han er jo et barn!», uttalte skuespilleren.

Men hun skiftet raskt mening.

– Jeg innså underveis i innspillingen at selv om denne unge gutten er snodig og morsom, så er han i tillegg svært moden og følsom.

Da det ble kjent at de var et par også i virkeligheten, var det Patels mor som røpet gladnyheten for omverdenen. Da hadde Patel rukket å fylle 19.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder