DØD: Dette bildet ble tatt av Philip Seymour Hoffman to uker før han ble funnet død i sitt hjem. Nå har deler av testamentet hans blitt offentlig. Foto:,Ap

Hoffman gir ingenting til barna

Kjæresten får alt. Barna får ingenting. Nå har detaljene i avdøde Philip Seymour Hoffmans testament blitt avslørt.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det har gått nesten et halvt år siden skuespilleren Philip Seymour Hoffman døde av en overdose, 46 år gammel.

«Capote»-stjernen ble funnet død på baderomsgulvet i sin leilighet i West Village i New York i februar. Nå har deler av hans testamente blitt kjent, og der kommer det frem at hans tre barn, Cooper (10), Tallulah (7) og Willa (5), som han fikk med kjæresten Mimi O'Donnel, ikke får ett øre.

I følge britiske The Mirror ville ikke skuespilleren at barna skulle ha et for priviligiert liv i tidlig alder. Avisen skriver at Oscar-vinneren ved flere anledninger skal ha påpekt overfor sin revisor David Friedman at han ønsket at barna skulle være selvstendige, og at de skulle stå på egne bein.

BILDESPESIAL: Philip Seymour Hoffman

Det er det hans etterlatte kjæreste O'Donnel som tildeles Hoffmans formue. I følge testamentet arver hun drøye 22 millioner kroner, i tillegg til hjemmet som er verdt 37 millioner kroner.

Det står også i testamentet at han ønsker at barna skal oppdras i Manhattan, New York, Chicago eller San Fransisco.

ETTERLATTE: Det er kjæresten Mimi O'Donnel (To fra venstre) som arver formuen, mens barna Willa (5), Tallulah (7) og Cooper (10) ikke får noenting. Her er de i Hoffmans begravelse 7. februar i år. Foto:,Reuters

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder