Orlando Bloom på date

(VG Nett) Skuespilleren Orlando Bloom (28) skal ha blitt sett på date med MTV-programlederen Vanessa Minnillo (24).

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

PÅ DATE: MTV-vertinnen og tidligere Miss USA Vanessa Minnillo ble sett på date med Orlando Bloom på Manhatten. Foto: AFP

- De hvisket til hverandre, tok på hverandre og danset frekt hele kvelden. Jenter prøvde å gå bort til ham for å sjekke ham opp, men han avviste alle høflig til fordel for Vanessa. De var veldig mye sammen, sa et vitne til avisen ifølge Ananova.

Miss USA
Vanessa Minnillo er svært kjent i USA for sine jobber for MTV-show som Morning After, MTV-hits og TRL. Hun har tidligere blitt kåret til Miss USA.

Bloom var lenge sammen med skuespillerinnen Kate Bosworth, men det forholdet ble slutt i januar i år. Den brunøyde sjarmøren er nå aktuell med hovedrollen i storfilmen «Kingdom of Heaven».

Han har tidligere spilt i filmer som «Ringenes herre», «Troy» og «Pirates of the Caribbean».

Vokste opp med tre kvinner
Bloom sa i intervju med VGs Aud Berggren tidligere denne måneden at han alltid har likt kvinner og deres selskap.

- Jeg ble jo oppdratt av moren min og søsteren min, og bestemor - som fikk litt manerer inn i meg. Hvis du gjør den kvinnen du er sammen med lykkelig, øker dine sjanser til lykke så mye mer, mener han.

Verken Orlandos eller Vanessas talsmann har villet bekrefte at de har noe på gang. Den eneste Orlando vil prate om for tiden, er sin firbente venn Sidi. Hunden fant han under innspilling av «Kingdom of Heaven» i Marokko.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder