SATSER PÅ FILM: Miley Cyrus sammen med motspiller Liam Hamsworth under premieren på deres nye film, «The Last Song», i Los Angeles fredag. Foto: REUTERS

Miley Cyrus gir seg med musikk

(VG Nett) Popartisten og skuespilleren Miley Cyrus (17) planlegger nå et liv etter «Hannah Montana».

Rune Fjeld Olsen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Det har vært en hektisk helg for den unge superstjernen Miley Cyrus. Først kastet hun glans over premieren av hennes første film utenfor «Hannah Montana»-universet, «The Last Song», så fikk hun pris under Kids Choice Awards for beste kvinnelige filmskuespiller for nettopp «Hannah Montana»-filmen.

Les også: Slimete superstjerner på Kids Choice Awards

Og det er tydelig at begge deler reflekterer retningen hun nå ønsker å ta i sitt liv etter Hannah Montana. Hun vil være skuespiller, ikke popstjerne.

SLUTTER MED MUSIKK: Miley Cyrus opptrer under Teen Choice Awards i 2009. Foto: AP

- Jeg har et album som kommer ut i juni, og så er jeg ferdig. Jeg vil jobbe med film. Det er det jeg liker og det er det jeg har lyst til å gjøre, sier Cyrus til E! Online.

Miley Cyrus begynte sin Hannah Montana-karriere i 2006, og Disney lanserer den fjerde og siste sesongen av den populære TV-serien i år. Parallelt har Cyrus også gitt ut fire album som popartist, og Cyrus spilte dessuten hovedrollen i «Hannah Montana: The Movie».

I tiden fremover vil du se Cyrus i en liten «Sex og singelliv 2»-cameo som seg selv samt i hovedrollen i filmene «The Last Song», «LOL: Laughing out Loud» og «Wings».

Les flere Rampelys-nyheter her!Bli Rampelys-tilhenger på Facebook!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder