Tøft brudd for Stamos

(VG Nett) Nyseparerte John Stamos (40) forteller at han gråter på telefonen sammen med eks-kona Rebecca (31).

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over 15 år gammel

Rebecca Romijn-Stamos har allerede forklart i pressen at hun går gjennom en tung prosess. Nå tar også eks-mannen, TV-stjernen John Stamos, til orde i all offentlighet.

- Svært vondt

- Dette har vært svært vondt for oss begge. Vi snakket sammen på telefonen i går, og da gråt både Rebecca og jeg. Publisiteten rundt oss er fryktelig, og det oppleves som en nedgradering av de tross alt 10 viktige årene vi har hatt sammen, forklarer John i et TV-intervju med Access Hollywood ifølge nettstedet Jam.

- Forguder hverandre

Skuespilleren hevder at han og eks-kona, som ikke har barn sammen, fortsatt er gode venner.

- Jeg forguder henne, og hun forguder meg. Det føles så sprøtt. Man er sinnssykt forelsket, og plutselig så skjer masse rare ting, forklarer 40-åringen - kjent fra komiserien «Under samme tak».

Tenker på Mary-Kate

I TV-interjuet benytter John anledningen til å ønske sin tidligere motspiller i serien, Mary-Kate Olsen (18), god bedring. Mary-Kate, som er innlagt for spiseforstyrrelser, var bare 9 måneder gammel da hun ble kjent med John på TV-settet. De to var kolleger i 8 år.

- Jeg ønsker Mary-Kate alt godt. Jeg vet at søsteren Ashley er der for henne hele tiden, og jeg er sikker på at Mary-Kate vil bli helt frisk igjen, sier John.

Filmaktuell

Rebecca Romijn-Stamos, som har bestemt seg for å beholde eks-mannens etternavn, er USA-aktuell i filmen «The Punisher». Filmen kommer ikke på kino i Norge.

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Tåreperse mot action

  2. Bedre sent enn aldri, Jim!

  3. Ashley puster Liz i nakken

  4. Black Entertainment Television Awards 2004: Stort prisdryss i L.A.

  5. Hilary (16) flau over filmkyss

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder