Sånn klarte Bullock å holde babyen hemmelig

(VG Nett) Midt i turbulensen rundt ekteskapsbruddet klarte Sandra Bullock (45) å holde sin nyadoperte sønn hemmelig for omverdenen.

Artikkelen er over ni år gammel

NYBAKT ALENEMOR: Sandra Bullock (45) og adoptivsønnen Louis. Foto: Faksimile, People

Kun Hollywood-stjernens nærmeste krets kjente til at hun og ektemannen Jesse James (40) for tre måneder siden hentet hjem adoptivsønnen Louis. Først da Bullock for to dager siden kunngjorde at hun har tatt ut skilsmisse fra James etter utroskapsbomben som smalt i mars, fikk alle vite at hun har blitt mamma.

Det var ingen tårevåt og alvorspreget Bullock som overrasket alle med å pryde forsiden på bladet People. Derimot var det en strålende blid Bullock som viste fram sønnen på bladcoveret og flere sider inne i bladet - det første verden har sett av 45-åringen siden utroskapsavsløringene rundt ektemannen.

- Den første gangen jeg møtte Louis, var det som om verden utenfor ble helt stille. Det var som om han alltid hadde vært en del av livene våre, uttalte Bullock i intervjuet.

Hvordan klarte hun det?

Og hele verden - som de siste ukene har fulgt skriveriene om ekteskapsbruddet - stiller seg nå spørsmålet om hvordan filmstjernen klarte å holde på babyhemmeligheten midt oppe i det hele. Paparazzipressen har fotfulgt Jesse James, og selv om Bullock har gått i skjul i kjølvannet av utroskapsavsløringene, har hun vært jaktet på. Men noen baby har ingen sett.

- Hun stolte på sine absolutt nærmeste om at de ville hjelpe henne med å holde på hemmeligheten, sier People-redaktør David Caplan til CNN.

Trengte ekstra øyesminke

Redaktøren forteller at selv om babyen ble hentet hjem like før prisutdelingssesongen startet på nyåret med både Golden Globe Awards og Oscar Awards, anstrengte Bullock seg for å holde ham unna rampelyset. Heller ikke Bullocks sminkøse fikk vite nyheten.

- Selv om Bullock er fortrolig med sminkøsen sin, fikk heller ikke hun vite årsaken til at Bullock trengte så mye sminke for å skjule de mørke ringene under øynene - nemlig at hun var trett på grunn av for lite søvn, sier redaktøren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FØR IDYLLEN SPRAKK: Sandra Bullock (45) og ektemannen Jesse James (40) på Golden Globe Awards på nyåret. Foto: AP

Han forteller også at de gangene Bullock trengte å ta med sønnen til legen eller på andre utflukter, så lurte hun pressen ved først å sende ut andre biler som lokkemiddel for å late som om hun allerede hadde forlatt hjemmet.

- CIA-taktikk

- Hun klarte å holde babyen unna alle nettopp fordi hun allerede hadde fått ham hjem før skandalen var et faktum, lyder det fra Caplan, som beskriver Bullocks hemmelighetskremmeri rundt babyen som «nærmest CIA-taktikk».

Også underholdningsredaktøren i avisen New York Daily News, Joanna Molloy, er imponert over Bullocks svært lojale vennekrets som ikke har latt seg friste til å lekke nyheten.

Kunne fått millioner

- Alle i Sandras nærmeste krets er åpenbart svært glad i henne og lojale. De har takket nei til millionbeløp som enkelte medier ville vært villige til å bla opp for denne nyheten, sier Molloy.

Heller ikke da Sandra i gledesrus mottok Oscar-trofeet, få dager før mannens utroskap skapte overskrifter, lot hun seg friste til å nevne det nye familiemedlemmet for publikum.

Molloy roser også Bullock for at hun ikke viste fram sønnen i oppkjøringen før Oscar-utdelingen for på den måten å skaffe seg sympati og dermed kanskje også flere Oscar-stemmer.

- Alle vet at stemmeprosessen ikke bare handler om skuespillerprestasjoner. Men i dette tilfellet var det altså det, sier Molloy om Bullocks seier for innsatsen i «The Blind Side».

Les også: Ektemannen beklager sidesprang

James savner kona

Selv om Bullock og James hadde til hensikt å oppdra sønnen sammen da adopsjonen ble foretatt, blir Bullock nå alenemor for lille Louis. James uttalte til People - etter at den forestående skilsmissen ble bekreftet onsdag - at han har forståelse for konas beslutning, men at savnet etter henne og den nye adoptivsønnen er stort.

- Avgjørelsen om å la min kone ende ekteskapet og fortsette adopsjonen av Louis på egenhånd, er den vanskeligste jeg har gjort. Kjærligheten jeg føler for Louis kan ikke beskrives. «Sandy» er mitt livs kjærlighet, men tatt i betraktning den smerten og ødeleggelsen jeg har påført henne, ville det være egoistisk ikke å la henne gå, uttalte James.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få stjernenyheter på Facebook

Les også

 1. Bullocks mann uten ring

  (VG Nett) Her er beviset på at Sandra Bullocks ektemann Jesse James har tatt av seg gifteringen.
 2. Jesse James' elskerinne ber om unnskyldning

  (VG Nett) I et nytt intervju sier Michelle McGee at hun føler seg like såret som Sandra Bullock.
 3. Trump: - Tror Sandra har fått nok av James

  (VG Nett) Donald Trump tviler på at kameraten Jesse James vil klare å vinne kona Sandra Bullock tilbake etter utroskapen.
 4. Bullock benekter sex-video

  (VG Nett) For første gang siden utropskapsavsløringene rundt ektemannen, har Sandra Bullock kommet med en uttalelse.
 5. Raser mot mobbing av Bullocks ektemann

  (VG Nett) Jesse James' advokat langer ut mot pressen som han mener har gjort Sandra Bullocks mann til et mobbeoffer…
 6. Bullocks ektemann forlot sex-klinikken

  (VG Nett) Jesse James, som sjekket inn på rehabiliteringsklinikk etter å blitt avslørt i utroskap, skal ha sjekket ut i…
 7. - Jesse James er notorisk utro

  (VG Nett) Jesse James' ekskone, pornostjernen Janine Lindemulder, hevder at Bullocks ektemann var utro mot - og med…
 8. - Michelle var besatt av Bullocks ektemann

  (VG Nett) Elskerinnen til Sandra Bullocks mann, Jesse James, mente hans ekteskap var «en bløff».
 9. Sandra Bullock avlyser premierer

  (VG Nett) Den populære skuespilleren avlyser alle planer etter utroskapskandalen.
 10. Alle snakker om «Oscar-forbannelsen»

  (VG Nett) I kjølvannet av Sandra Bullocks ferske ekteskapskrise har teoriene om «Oscar»-forbannelsen skutt fart i…
 11. Bullocks mann beklager sidesprang

  (VG Nett) Jesse James sier unnskyld til kona Sandra Bullock i full offentlighet etter utroskapsskandalen.
 12. - Sandra Bullock har flyttet fra ektemannen

  (VG Nett) Spekulasjonene om trøbbel i ekteskapet skjøt fart da Sandra Bullock uteble fra premieren på sin egen film.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder