GIFT I 10 ÅR: Skuespillerne Jennifer Garner og Ben Affleck. Her er de fotografert på Oscar-festen i 2013. Foto: Frederic J. Brown AFP/NTB scanpix

Amerikanske medier: Ben Affleck flytter fra familien

For tre uker siden signerte Ben Affleck og Jennifer Garner skilsmissepapirene – nå flytter de fra hverandre.

Marit Grøtte
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Skuespilleren Ben Affleck (44) er i gang med å flytte inn i et nytt hus i Los Angeles, melder flere amerikanske medier, deriblant People.

Affleck og skuespillerkona Jennifer Garner (45) annonserte i juni 2015 at de skulle skilles, men det var først for tre uker siden at de skrev under skilsmissepapirene.

I mellomtiden skal Affleck ha bodd i gjestehuset til familiens hus i Los Angeles.

De siste dagene har det vært flere flyttebiler utenfor parets hjem, ifølge E News.

Les også: Jennifer Garner etter skilsmissen: – Det har vært et år med vin

Ifølge Peoples kilder flytter Affleck ikke langt unna, slik at han kan være nærme deres tre felles barn Violet (11), Seraphina (8) og Samuel (5). Barna blir angivelig fortsatt boende i familiens gamle hus sammen med sin mor.

Da paret annonserte skilsmissen for to år siden, poengterte de at barna var deres førsteprioritet.

«Etter å ha tenkt og vurdert nøye, har vi kommet til den vanskelige avgjørelsen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og med en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen. Vi ber om at barnas privatliv blir respektert i denne vanskelige tiden», sa paret i en uttalelse da.

Paret var gift i 10 år. De giftet seg i juni 2005, etter å ha vært forlovet siden april samme år.

Har du lest? Sommeren som splittet Hollywood-parene

Den siste tiden har vært tøff for Affleck: I mars avslørte han i et Facebook-innlegg at han hadde fått behandling for alkoholavhengighet. Samtidig skrev han at han ønsket å være et positivt eksempel for sine barn, og han takket sin ekskone for støtten.

I januar ble det kjent at Ben Affleck trekker seg fra jobben som regissør til den kommende Batman-filmen. Han skal fremdeles spille hovedrollen som Dark Knight i filmen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder