BARNEVENNLIG: Johnny Depp vinker her til fansen under innspilling av den nye «Pirates of the Caribbean»- filmen i Australia. Foto:Tertius Pickard,Afp

Johnny Depp overrasket barn på sykehus

Selveste «Captain Jack Sparrow» besøkte sykehus i Australia – til stor glede for barna.

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Den 52 år gamle skuespilleren er for tiden aktuell med filmen «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», regissert av nordmenn (!), som spilles inn i Australia. Han tok seg en velfortjent pause under innspilling for å besøke de syke barna ved Lady Cilento Childrens Hospital.

Depp ba de ansatte ved sykehuset om å ikke melde til pressen at besøket skulle finne sted, han ville at det hele skulle være en privat affære.

Fikk du med deg: Johnny Depp skadet under innspilling

Tok seg god tid

Ett av barna på sykehuset, Max Bennett, sier til ABC Australia at kostymet til Depp var «ganske kult».

Bennett lider av en sjelden nevrologisk lidelse og bare for noen uker siden lå syvåringen i indusert koma.

– Det kuleste var da han knøt håret sammen for å lage skjegg, det var mitt favorittøyeblikk, sier han.

Bennetts mor, Rachel forteller at Depp gikk fra rom til rom for å besøke de sengeliggende, han klemte alle og tok selfies. Selv om voksne prøvde å få Depp til å gå videre, tok han seg tid til alle og kom alltid tilbake slik at ingen av barna følte seg glemt.

– Han var virkelig der for barna, sier Rachel Bennett.

Ikke første gang

UTEN KOSTYME: Slik ser Johnny Depp ut når han ikke er i kostyme. Foto:Dan Steinberg,Ap

Det er ikke første gang «Captain Jack Sparrow» besøker sykehus, og han har tidligere uttalt at han tar med seg kostymet på reise.

– Jeg sniker meg inn på sykehusene og overrasker en gjeng unger i alle avdelingene, det blir som oftest til at jeg er der i to-tre timer og improviserer, det er kjempegøy. Så jeg reiser ofte med «Captain Jack», har skuespilleren tidligere uttalt til E!News.

I tillegg til å være skuespiller og besøke sykehus på fritiden, har 52-åringen starten en rockegruppe sammen med Alice Cooper og Joe Perry.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder