VAR NOMINERT: Her er Julia Roberts under årets Oscar-utdeling. Hun var nominert for rollen i «August: Osage County». Foto: Ap

Julia Roberts snakket om søsterens dødsfall

Skuespillerinnen deler sine tanker etter søsterens død og gleden av familielivet i stort intervju.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I et intervju publisert i Wall Street Journal Magazine snakker den prisbelønnede skuespilleren ut om søsterens dødsfall under tragiske omstendigheter. Roberts skal ha tatt dødsfallet svært tungt.

Da skuespillerinnen ble spurt om søsterens dødsfall, skal hun ifølge magasinet ha fått tårefylte øyne.

I intervjuet, som ble gjort kun 20 dager etter bortgangen, snakket Roberts for første gang om hendelsen i media, selv om hun sier hun synes det er vanskelig.

- Det finnes ikke ord som kan beskrive hva vi har gått gjennom. I blant må vi ta time for time, men man må bare forsøke å se fremover.

Hun la til:

- Man ønsker ikke at noe fælt skal skje med noen, men det er så mange tragiske, smertefulle og uforklarlige ting i verden. Men som med alle utfordrende og fortvilte situasjoner, må vi vinne en vei gjennom det som familie, sier Julia Roberts.

Mediterte mot sorgen

«Pretty Woman»-stjernen fortalte også at det å meditere har hjulpet henne med å takle sorgen.

- Meditasjon kan være så gledefylt og svært beroligende, sier Roberts og forklarer at hun også har lært sine tre barn å meditere.

LES OGSÅ: Julia Roberts bedt om å fjerne fregnene

Roberts er mor til tvillingene Hazel og Finn (9) og seks år gamle Henry. Hun har siden 2002 vært gift med filmfotografen Danny Moore. Selv sier Roberts at det å få barn var en ektefølt glede.

- Da vi fikk barn følte jeg at jeg hadde oppnådd så mye og jeg følte meg sikker på den delen av livet.

Vil være vanlig familie

Selv om Roberts er en av verdens største skuespillerstjerner er hun opptatt av å ha et rolig og balansert liv i Malibu, der hun har bodd siden 2007. I intervjuet sier hun også at hun ikke anser seg selv som en kjendis.

- Vi er takknemlige for følelsen av å være som hvilken som helst familie. Barna mine visste ikke en gang at jeg hadde en jobb fordi jeg var hjemme så mye, men nå forstår de, sier hun til WSJ Magazine.

Skuespilleren har spilt i en rekke prisbelønte filmer, og har blant annet vunnet Oscar for sin rolle i «Erin Brokovich». I år var hun nominert for «August: Osage County», en svart komedie med blant annet Meryl Streep og Ewan McGregor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder