PRISBELØNT: Svenske Alexander Skarsgård har vunnet en rekke priser for sin innsats i «True Blood». Her er han på rød løper i forbindelse med HBOs Golden Globe-fest i 2012. Foto:Dan Steinberg,Ap

Skarsgård i underbuksa: Alexander Skarsgård er nye Tarzan

Alexander Skarsgård (37) spiller vampyr i TV-serien «True Blood». Nå skal han svinge seg i trærne med Jane i den nye Tarzan-filmen.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I syv sesonger har den svenske kjekkasen vist seg fra en av sine beste sider som vampyren Eric Northman i den kritikerroste HBO-serien «True Blood».

Ifølge filmdatabasen Imdb er svensken nå klar for hovedrollen som Tarzan i den nye «Tarzan»-filmen.

På rollelisten står også Hollywood-stjerner som Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou og John Hurt. Østerrikske Christoph Waltz, som er kjent fra Tarantino-filmene «Django Unchained» og «Inglourious Basterds», står også på rollelisten. Det er Margot Robbie som skal spille Jane.

«Tarzan» er regissert av «Harry Potter»-regissøren David Yates, og handler om Tarzans retur til jungelen etter et lengre opphold i London. Ifølge filmdatabasen kommer spillefilmen til å ha premiere 1. juli 2016.

Alexander er ikke den eneste i familien Skarsgård som holder seg aktiv i Hollywood. Hans bror, Bill (23), er fortiden aktuell i Netflix-serien «Hemlock Grove», en serie som ofte blir omtalt som en moderne variant av «Twin Peaks». TV-serien hadde premiere på sine andre sesong 11. juli i Norge.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder