FRA POTTER TIL PLAYBOY: Scarlett Byrne (26) sammen med sin forlovede Cooper Hefner som er sønn av Hugh Hefner og ny innholdssjef i Playboy. Foto: GETTY

Harry Potter-stjerne kaster klærne i Playboy

Scarlett Byrne (26) fra Harry Potter-filmene kaster nå klærne i «nye» Playboy.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det skriver amerikanske People. Byrne, som spilte rollen som Harry Potters rival Draco Malfoys venninne, har lagt ut et bilde av seg selv og en oppdatering på Instagram, hvor hun blant annet skriver:

– Jeg er stolt over å være en del av mars/april utgaven av Playboy. Jeg skrev et lite essay om meg selv som jeg sendte inn sammen med noen bilder som jeg kalte «The Feminist Mystique».

Les også: Playboy tar nakne kvinner inn i varmen igjen

Selv om det kanskje kan virke overraskende for noen at en skuespiller som har vært med i Harry Potter-filmene kaster klærne i Playboy, hører det også med til historien at Scarlett Byrne har vært forlovet med Playboys nye innholdssjef Cooper Hefner siden 2015.

– Vi tar tilbake vår opprinnelige identitet, skrev han på Twitter tidligere i uken.

Den 25 år gamle sønnen til Hugh Hefner, Playboys grunnlegger, slo fast at det var en tabbe å fjerne all nakenhet fra bladet i fjor, meldte BBC.

Les også: Slutt på nakenbilder i Playboy

Og den første som kaster klærne i «nye» Playboy er altså hans egen forlovede.

Beslutningen om at Byrne, som også har spilt i TV-serien «Vampire Diaries», ble kjent etter at Playboy-sjefen varslet at nå skal bladet ta nakne kvinner inn i varmen igjen.

Fikk du med deg? VG+: Slik var det å vokse opp i Playboy Mansion

– Jeg er den første til å innrømme at måten nakne kvinner ble brukt på i Playboy var gått ut på dato. Men nakenhet var aldri et problem, fordi nakenhet ikke er et problem i seg selv, var en av begrunnelsene til Cooper Hefner.

Hans far, Hugh Hefner grunnla Playboy i 1953 – og et av de sterkeste varemerkene var nettopp lettkledde og etter hvert også nakne kvinner. På toppen i 1972 ble det trykket syv millioner eksemplarer av bladet, mens det i fjor var nede i 700.000. Etter at de nakne jentene forsvant helt i mars i fjor, har opplaget bare fortsatt å falle.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder