DOMONSTRASJON: Skuespiller Donna D'Errico, Priscilla Presley og Kim Basinger var blant dem som demonstrerte utenfor Sør-Koreas konsulat. Foto: @parisamichelle / MEGA

Priscilla Presley og Kim Basinger demonstrerte med døde hunder

Presley hadde en død hund i hendene mens Basinger holdt opp en plakat med bilde av flådde hunder under en protest mot Sør-Koreas hundekjøtt-handel.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det var tirsdag ettermiddag flere kjente og mindre kjente mennesker samlet seg til en stille protest utenfor Sør-Koreas konsulat i Los Angeles.

Flere holdt døde hunder i hendene, mens andre holdt opp plakater der det blant annet sto «Stop dog meat». Det sto det også på T-skjortene demonstrantene var ikledd.

les også

I dag starter hundekjøttfestival i Kina – tusenvis av hunder slaktes

Blant de oppmøtte var Priscilla Presley (73), skuespiller Kim Basinger (64) og hennes kjæreste Mitch Stone.

– Jeg har sett mirakler skje når mange samler seg om noe. Det handler om å informere folk, gjøre dem bevisste på dem og å sette press, sier Basinger til TMZ.

GALT: Kim Basinger sa til TMZ at salg av hundekjøtt til mat er galt. Foto: Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Hun sier hun forstår argumentet at å bruke hunder som mat er en del av kulturen, men at det må endres.

– I Sør-Korea nå er det den eldre generasjonen som bruker hunder til mat og medisinsk bruk. Den yngre generasjonen bruker dem til selskap og er glad i dem. Den sørkoreanske regjeringen må slutte å se på hunder som buskap, sier skuespilleren.

les også

Hundeslaktingen OL-landet ikke vil vise deg

Pluss content

Ifølge TMZ var de døde hundene demonstrantene holdt nylig avlivet og donert av en dyrlege i Los Angeles for å tilføre sjokkfaktor til demonstrasjonen.

Ifølge Humane Society International blir anslagsvis 30 millioner hunder årlig slaktet for å bli brukt som mat i Asia.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder