Ingen er tøff nok for Salma

(VG Nett) Salma Hayek (37) har holdt på å gifte seg fire ganger. Men ingen av mennene har vært tøffe nok for filmstjernen.

  • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over 16 år gammel

- Større baller

- Moren min spør meg alltid om når jeg skal gifte meg. Jeg svarer alltid «Når jeg finner en mann som har større baller enn meg», sier Salma som denne uken føk rett til topps på filmbarometeret i USA med «Once Upon a Time in Mexico» - hvor hun spiler mot Johnny Depp og Antonio Banderas.

Vil stifte familie

Men selv om Salma seiler i medvind karrieremessig, har hun til gode å finne mannen i sitt liv - som hun venter på. Salma har nemlig lyst til å gifte seg og få barn.

- Det som bekymrer meg mest, er at de aller fleste menn er så svake. De oppfører seg som om de ikke bryr seg og fremstår som macho fordi de er skjøre på innsiden, sier Salma til bladet.

- Må være feminin

Selv om Salma liker tøffe menn, må den rette mannen for henne være i kontakt med sin feminine side.

- Feminine menn er utrolig sexy, men de færreste menn har evnen til å kjenne på den feminine siden ved seg selv. De er ikke tøffe nok. Hvordan skal jeg kunne snakke med en mann som ikke vet hva det vil si å være kvinne? sier filmstjernen.

Romanserykter

De siste ukene har det versert rykter om at Salma har latt seg sjarmere av en skuespiller som i hvert fall spiller tøff nok på lerretet - nemlig «Hulken»-stjernen Josh Lucas (32). Men overfor bladet hevder Salma at hun er singel.

Mer om

  1. Salma Hayek
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Naken Ewan frykter sensur

  2. Meg Ryan: - Stolt av sex-scener

  3. J. Lo og Ben sammen i helgen

  4. Kate fikset på fronten

  5. Beyonce frister Cuba

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder