LETTET: Johnny Depp (43) og samboeren gjennom ni år, Vanessa Paradis (34), kan puste lettet ut etter datterens friskmelding. Her er paret på et bilde fra i fjor. Foto: EPA

Johnny Depps datter (7) alvorlig syk

(VG Nett) Filmstjernen Johnny Depp (43) våker fortvilet over lille Lily-Rose på et sykehus i England.

Artikkelen er over 13 år gammel

Britiske aviser skriver i dag om den tøffe påkjenningen Johnny Depp og samboeren Vanessa Paradis (34) står overfor. Parets syv år gamle datter, Lily-Rose, skal ha tilbrakt de siste ni dagene innlagt på sykehus i England.

Både The Sun og The Mirror skriver at de vet hva som feiler syvåringen, men at de av respekt for familien ikke vil gå ut med det. Begge avisene skriver at den lille jenta er «alvorlig syk».

Plutselig syk

Amerikanske Depp holder på med filminnspilling i England, og han skal selv ha brakt datteren inn til sykehuset for ni dager siden da hun plutselgi ble dårlig. Først i går fikk pressen vite om sykehusinnleggelsen.

En kilde ved sykehuset forteller at staben med en gang kjente igjen Depp da han og datteren kom til sykehuset.

- Johnny Depp har ikke bedt om noen særbehandling. Han ønsker bare det beste for datteren sin, som enhver annen forelder ville gjort. Han har det fryktelig tungt nå, men må holde ut for datterens skyld. Hele familien ber om at hun snart blir bedre. De tar én dag om gangen, forklarer sykehuskilden til The Mirror.

Inn bakveien

Depp er fra seg av bekymring og sliter med å holde motet oppe, forklarer vedkommende.

- Han befinner seg på en følelsesmessig berg- og dalbane og unner ikke noen å oppleve det samme. Johnny er en hengiven far, og nå viker han ikke fra datterens side.

Britisk presse vet også hvilket sykehus Lily-Rose er innlagt på, men de går heller ikke ut med det. Depp kommer seg angivelig inn og ut av sykehuset via bakveien. Han har også med seg et eget sikkerhets-team.

Unna rampelyset

Depp og familien har de siste årene bodd mesteparten i Frankrike, hvor Paradis kommer fra. Filmstjernen, kjent blant annet for «Pirates of the Caribbean», trives normalt ikke i rampelyset. Han skyr derfor unna det meste av kjendisfester. I et intervju med VG for to år siden uttalte Depp at det aller viktigste i livet hans var å være en best mulig pappa. Les intervjuet her.

Paret glimret med sitt fravær også på Oscar-utdelingen som gikk av stabelen i Los Angeles to dager før Lily-Rose ble syk.

Depp og Paradis, som har vært sammen i ni år, har i tillegg sønnen Jack på 4 år.

Pause i filmingen

Datterens sykdom har gjort at Depp nå har måttet ta pause fra innspillingen av «Sweeney Todd», som baserer seg på musikalen med samme navn. 42-åringen pleier å ha med seg familien når han filmer i utlandet.

- Barna er det største som har hendt meg. Jeg hadde aldri trodd at det var mulig å føle så dyp og ekte kjærlighet, uttalte Depp i et intervju for en tid tilbake.

Filmstjernens agent, Robin Baum, ønsker ikke å kommentere familiens situasjon, skriver avisen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder