EKTEMANN- OG KVINNE: Samuel Benchetriot og Vanessa Paradis har giftet seg. Her er paret fotografert på en filmfestival i Hollywood i april i år.
EKTEMANN- OG KVINNE: Samuel Benchetriot og Vanessa Paradis har giftet seg. Her er paret fotografert på en filmfestival i Hollywood i april i år. Foto: VALERIE MACON / AFP

Vanessa Paradis har giftet seg

FILM

Skuespilleren og sangeren (45) giftet seg i største hemmelighet i Saint-Simeon utenfor Paris på lørdag.

Publisert: Oppdatert: 02.07.18 23:11

Samtidig med at det franske landslaget vant over Argentina i en målfest av en fotballkamp i VM i Russland, giftet det franske nasjonalikonet Vanessa Paradis seg i den lille landsbyen Saint-Simeon øst for Paris.

Den utkårede er forfatteren og filmregissøren Samuel Bencehtrit (45), som Paradis skal ha forlovet seg med i november i fjor. De to har vært sammen siden de møtte hverandre på settet til Bencehtrits film «Chien» i 2016.

Begivenheten kom overrakende på de fleste, inkludert de franske mediene. Det var Le Parisienne som først kunne melde om bryllupet, som fant sted på en skole i landsbyen, og skal ha blitt overvært av kun et drøyt femtitalls gjester.

Eks-partner i pengetrøbbel

Paradis, som slo gjennom da hun var bare 14 år gammel med slageren «Joe le Taxi» i 1987, var i årene 1998 til 2012 sammen med den amerikanske skuespilleren Johnny Depp. De to var aldri gift, men har to barn sammen, Lily-Rose (19) og John «Jack» Christopher Depp III (16). Begge var tilstede under seremonien.

Bencehtrit har en sønn, Jules (19) fra et tidligere ekteskap med skuespilleren Marie Trintignant, og en datter, Saül (10), fra et forhold med Anna Mouglalis, som også er skuespiller.

Nyheten kommer samtidig med at Depp er i mediebildet igjen. Denne gang som følge av et større intervju i det amerikanske magasinet Rolling Stone, der skuespilleren snakker ut om pengeproblemene sine, og blant annet hevder å ha brukt over 30 000 dollar i måneden på vin.

Her kan du lese mer om