NY FILM: Brad Bitt og Angelina Jolie skal trolig samarbeide på et nytt prosjekt, der Jolie skal ha skrevet manuset. Her fra Academy Awards tidligere i år. Foto: Reuters

Kan dukke opp på lerretet sammen

Stjerneparet Angelina Jolie (38) og Brad Pitt (50) kan være klare for å samarbeide i en ny film.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Angelina Jolie skal ha skrevet manuset til prosjektet, som kan bli første gangen paret dukker opp på skjermen sammen siden «Mr. and Mrs. Smith», i 2005.

Kilder skal ha bekreftet til kjendisnettstedet Hollywood Reporter at Brad Pitt og Angelina Jolie har blitt enige om å samarbeide om et prosjekt der Jolie har skrevet manus.

Det har fremdeles ikke blitt sluppet noen informasjon om hva prosjektet dreier seg om. Nettstedet skriver at det spekuleres i at det kan være snakk om et ekteskapsdrama Angelina Jolie skrev for flere år siden.

Prosjektet det snakkes om skal angivelig handle om et par som reiser på ferie i et siste forsøk på å redde ekteskapet.

Om Angelina Jolie planlegger å regissere filmen selv eller involvere en regissør er foreløpig ikke kjent. Det er heller ikke bekreftet hvem som eventuelt skal produsere filmen.

I actionkomedien «Mr. and Mrs. Smith" fra 2005 spiller Pitt og Jolie et kjedelig ektepar som blir overrasket av å finne ut at de begge egentlig er leiemordere, som har fått i oppdrag å ta hverandre av dage.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder