DROPPER FILM TRE: Warner Bros dropper den produkjsonsklare «Sex and the city 3» etter at Kim Cattrall (nr 2 fra høyre) De andre tre Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon hadde allerede undertegnet kontrakten. Dette bildet er fra London-premieren på «Sex and the City 2'» i 2010. Foto: Lefteris Pitarakis AP

Bråstopp for den nye «Sex and the City»-filmen

«Sex and the city 3»-filmen er skrinlagt. Det bekrefter Sarah Jessica Parker overfor amerikanske medier. Innspillingen av filmen skulle startet allerede nå i høst.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over to år gammel

– Det blir ikke noe av - og det synes jeg er veldig trist. Vi hadde et vakkert, morsomt, hjerteskjærende godt manuskript. Det er ikke bare trist for oss at vi ikke får laget denne filmen. Det er enda tristere for publikum som virkelig hadde sett frem til en tredje «Sex and the City»-film, sier Parker til amerikanske Extra.

Les også: Hinter om «Sex and the City 3»

Det var Daily Mail som først omtalte denne saken - og som samtidig hadde kilder som kunne fortelle at filmen var tenkt satt i produksjon allerede denne høsten. Ifølge Daily Mails kilder, var det Kim Cattrall (61) og kjent fra rollen som Samantha Jones som var det utløsende årsaken til at filmen ble skrinlagt.

– Hun satte som betingelse at filmselskapet Warner Bros også skulle produsere andre filmprosjekter hun hadde under arbeid, for at hun skulle være med på «Sex and the city 3», skriver Daily Mail.

Twitter slår Kim Cattrall tilbake mot anklagene:

– Det eneste «kravet» jeg har kommet med var at jeg ikke ville lage en tredje film...og det var i 2016, skriver hun.

Fikk du med deg? «Sex and the City»-stjerne: For usikker til å sjekke menn

Filmselskapet som allerede hadde signert avtaler med de tre andre skuespillerne, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis and Cynthia Nixon, opplyser at de synes det ble feil overfor fansen å lage en ny «Sex and the city»-film uten Cattrall.

Les også: Norsk knallåpning for «Sex and the City 2»

TV-serien om de fire New York-kvinnene som gikk av luften i 2004, har i løpet av sin fartstid vært en av de mest omtalte seriene i USAs TV-historie. Da serien for første gang ble til film i 2008, knuste den alle forventninger. På verdensbasis spilte «Sex and the City: The Movie» inn 2,7 milliarder kroner.

Til tross for lunken kritikk fra anmelderne ble også film nummer to tatt godt imot av fansen. Sarah Jessica Parker har kort tid etter film nummer to hadde premiere, uttalt at hun ønsker enda en oppfølger.

Men det blir altså ikke noe av nå.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Sex og singelliv-stjernene: Dødsfall, uvennskap og sexskandaler

  2. Pluss content

    Slik går det med «Sex og singelliv»-gjengen i dag: Countrystjerne, nattklubb-eier og adopsjon

  3. Ny «Sex og singelliv»-serie kommer på TV

  4. Skuespillerkollegene støtter opp om guvernørkandidaten

  5. Sarah Jessica Parker raser mot ukeblad – viser frem e-post

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder