I VINDEN: Jennifer Lopez - her under American Music Awards i Los Angeles i november 2014. Foto:John Shearer,Ap

Jennifer Lopez gråt over skilsmissen på TV

Jennifer Lopez (45) blomstrer som aldri før, men det betyr ikke at bruddet med Marc Anthony (46) har vært enkelt.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I TV-dokumentaren «Jennifer Lopez: Dance Again», som rullet over amerikanske TV-skjermer på HBO nyttårsaften, tok latindivaen til tårene da hun snakket om skilsmissen.

– Jeg husker at jeg var på filmsettet og i garderoben min og plutselig følte at jeg ikke klarte å komme meg opp om morgenen. Det finnes ikke større smerte enn det. Det er ikke noe som gjør så vondt eller føles så mislykket som å gå gjennom en skilsmisse, betror Lopez på TV – mens det blir vist klipp av en gråtende stjerne i garderoben.

LIKE FØR BRUDDET: Marc Anthony og Jennifer Lopez i mai 2011. De var gift i syv år. Foto:Matt Sayles,Ap

Dokumentaren ble filmet i 2012 da Lopez var på verdensturné – under ett år etter bruddet.

Nyheten om at paret hadde gått hver til sitt, kom i 2011. Først sommeren 2014 var skilsmissen signert og formelt registrert.

– Når håpet, drømmen og eventyret faller i tusen knas, føles det som om man skal dø. Man føler at man har mislyktes. Man føler at uansett hvor hardt man prøvde, så klarte man det ikke, sier stjernen i dokumentaren ifølge E! Online.

Om barna

Lopez har ytterligere to ekteskap bak seg, men kun det siste resulterte i barn. Sammen med popstjernen Marc Anthony har hun tvillingene Max og Emme på seks år.

EVIGUNG: J Lo i Beverly Hills i desember i fjor. Foto:Jason Merritt,Afp

– Det gjør vondt å se hvor mye de savner pappaen sin, sier en gråtende Lopez i dokumentaren.

Se klipp fra dokumentaren på YouTube

Barna var nemlig med henne på turneen etter bruddet, og det gjorde kontakten med Anthony ekstra vanskelig i det som allerede var en sårbar tid for alle.

I TV-klippene ser man også parets datter vise fram et hjerte-halssmykke hun bærer for «hele tiden å huske pappa».

FREKT: J Lo under Hollywood Bowl i Los Angeles i oktober i fjor. Foto:Todd Williamson,Ap

Singel

Jennifer Lopez er singel igjen etter at hun avsluttet forholdet til den 17 år yngre danseren Casper Smart (27) i fjor sommer. De ble kjærester kort etter bruddet med Anthony.

Lopez er for øvrig i vinden. I 2014 har hun vært å se på filmlerretet i thrilleren «Parker», samtidig som hun ga ut sitt åttende studioalbum «A.K.A.».

45-åringen har også lansert en rekke ulike forretningsideer. Ikke minst har hun vakt oppsikt på røde løpere og prisutdelinger med dristige valg av antrekk – og høstet massiv ros fra moteekspertene for sitt flotte utseende.

minMote:Sjekk Jennifer Lopez' stilforandring

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder