NÅ KAN DET BLI MER: «The Force Awakens» var umåtelig populær og har spilt inn i bøtter og spann før den er lansert på fysiske formater. Foto: , © Lucasfilm Ltd. & TM

Disney i forhandlinger om ti nye «Star Wars»-filmer

Filmsjefene i Disney har fått blod på tann etter at «The
Force Awakens» ble en så stor suksess.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Fansen hadde ventet i mange år på en god «Star Wars»-film, og den ble servert før jul. «The Force Awakens» fikk god mottakelse nesten overalt, og folk strømmet til kinoene.

Sjekk her! De nye «Star Wars»-fjesene - inspillingen er i gang

En slik suksess må bygges videre på, og nå ser det ut til at fansen får enda mer å glede seg til. Ifølge The Mirror er Disney i forhandlinger om ti nye «Star Wars»-filmer etter suksessen. Fem nye filmer er allerede under planlegging, både i selve «Star Wars»-serien, og avleggere, «spinoffs».

– Vi diskuterer noen virkelig kule ting. Det blir veldig spennende å se hvordan bitene faller på plass, sier regissør J.J. Abrams til The Sun.

Les VGs anmeldelse av «The Force Awakens»

En ikke navngitt kilde sier til avisen at suksessen har fått mye å tenke på for sjefene.

– Det er så mange karakterer og bakgrunnshistorier som nå kan se dagens lys. Da George Lucas fikk disse ideene for 40 år siden var ikke teknologien klar. Nå kan det gjøres på et år.

Les også: Röyksopp lager «Star Wars»-låt

Populære J.J. Abrams som regisserte «The Force Awakens» kommer ikke til å sitte i registolen på neste film. Den skal regisseres av Rian Johnson. De neste filmene i serien kommer i 2017 og 2019, mens en «spinoff»-film er klar allerede i år. I 2018 og 2020 er det ventet filmer om Han Solo og Boba Fett.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder