BITTERT BRUDD: Dette er et av de siste bildene som er tatt av Amber Heard og Johnny Depp mens de ennå var et ektepar, i april i år. Én måned etter at dette bildet ble tatt - i Australia der paret risikerte ti års fengsel for ulovlig å ha innført sine to hunder til landet - gikk Heard ut og krevde skilsmisse samt besøksforbud fra Depp. Foto: Reuters

Amber Heard trekker voldsanklager mot Johnny Depp

Depps tidligere kone trekker nå anklagene om at han har mishandlet henne og de to har inngått forlik i skilsmissesaken.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det tidligere ekteparet overleverte tirsdag juridiske dokumenter hvor Heard trekker tilbake sitt krav om besøksforbud for Depp, ifølge TMZ.

Skilsmissesaken er også løst, og Depp har gått med på å betale Heard rundt syv millioner dollar, ifølge kjendisnettstedet.

Også AP melder om enighet mellom det Depp og Heard. Nyhetsbyrået har ikke lyktes å få en kommentar fra Heards advokat Pierce O'Donnell.

I en felles uttalelse gjengitt av TMZ sier det tidligere ekteparet: «Vårt forhold var intenst lidenskapelig og til tider flyktig, men alltid bundet av kjærlighet. (...) Det var aldri en intensjon om fysisk eller psykisk skade».

Det var i mai at ekteskapet og det tre år lange forholdet mellom «Pirates of the Carribbean»-stjernen og Heard tok slutt. Heard anmeldte da sin mann for å ha angrepet henne fysisk flere ganger i løpet av ekteskapet, og Depp ble ilagt besøksforbud.

Samtidig publiserte Amber Heard bilder av seg selv på sosiale medier der hun har tydelige merker i ansiktet. Hun hevdet at Depp skal ha kastet en mobiltelefon på henne.

Depp har nektet for anklagene, og politiet har sagt at de ikke har funnet beviser for at en kriminell handling har funnet sted, ifølge AP.

BAKGRUNN: Beskyldes for vold: Johnny Depps bitre strid med eksen

Fikk skåret av fingertuppen

Nyheten kommer dagen etter at TMZ meldte at de hadde fått tak i bilder som skulle tilhøre Heards bevismateriale i voldssaken hun reiste mot sin tidligere ektemann.

Der hevdet Amber Heard - ifølge TMZ - blant annet at Depp fikk skåret av seg fingertuppen i et raserianfall, og at han deretter skal ha dyppet den avskårne fingertuppen i mørk maling og skrevet «Billy Bob» og «Easy Amber» på et speil i leiligheten.

TMZ viser bilder av både finger - merket med advarsel om sterke bilder - og speilet på sitt nettsted.

Billy Bob henviser til skuespillerkollega Billy Bob Thornton. Ifølge flere kilder, deriblant Daily Mirror, skal Depp ha anklaget Amber Heard for å ha hatt et utenomekteskapelig forhold til Thornton.

Tirsdag uttaler imidlertid Thornton til samme nettsted at påstandene om ham og Heard er usanne, og viser til at aldri var sammen med henne utenfor settet.

BLÅMERKER: Blåmerkene på dette bildet fra mai i år hevder Amber Heard at hun ble påført da Johnny Depp kastet en mobiltelefon på henne. Foto: Staff Reuters

Tidligere i august publiserte TMZ en video, tatt av Amber Heard, som viser en svært opphisset Johnny Depp knuse et vinglass på kjøkkenet i det som var hjemmet deres frem til mai i år da ekteskapet tok slutt.

LES OGSÅ: Depp og Heard tok hunder ulovlig med til Australia

Depp har tidligere anført at Heard forsøker å sikre seg finansielt etter skilsmissen ved å påstå at han har begått overgrep mot henne, ifølge LA Times.

Skuespilleren ser imidlertid ut til å ha snudd i dette synspunktet. I uttalelsen fra det tidligere ekteparet som er gjengitt av TMZ tirsdag, heter det at ingen av partene har kommet med falske anklager for å oppnå økonomisk gevinst og at Heard vil donere pengene til veldedighet.

Høringen i saken skulle etter planen begynne onsdag denne uken, melder SkyNews.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder