IKKE MED: Hverken Bradley Cooper, Jude Law eller Lynne Ramsay skal være med i «Jane Got A Gun». Foto: PA / MONTASJE

Nok en superstjerne dropper Portman-film

(VG Nett) Først droppet regissøren ut, deretter Jude Law. Nå må også Bradley Cooper trekke seg fra Natalie Portmans nye film.

Artikkelen er over seks år gammel

Først skulle Jude Law spille en av hovedrollene i Natalie Portmans «Jane Got A Gun». Da han trakk seg som et resultat av at den opprinnelige regissøren droppet ut av filmen, gikk rollen til Bradley Cooper.

Nå blir imidlertid heller ikke han å se i filmen, som begynte innspillingen i mars.

Også Michael Fassbender har tidligere trukket seg fra filmen.

Cooper bekrefter selv overfor Deadline.com at han ikke kan være med i «Jane Got A Gun», fordi det krasjer med innspillingen av filmen han nå gjør med David O'Russel - «American Hustle».

- Jeg får dessverre ikke blitt med Natalie, Joel (Edgerton), Noah (Emmerich) og Gavin (O'Connor) på dette spennende prosjektet. Jeg så virkelig fram til å være en del av det, og håper å få jobbe med hver og en av dem i fremtiden, sier han til nettstedet.

Ifølge nettstedet jobber filmskaperne på spreng med å skaffe en ny hovedrolleinnehaver, og Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire, Joseph Gordon-Levitt og Tom Hiddleston skal være mulige erstattere.

Grunnen til at Cooper ikke får tid til begge filmene er fordi filmingen av «American Hustle» i Boston ble forsinket av terroraksjonen i forbindelse med byens maraton.

Deadline.com skriver imidlertid at scenene med Coopers rollefigur ikke skal spilles inn før i juni.

Følg VG Rampelys på Facebook !

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder