Se de første klippene fra nye «Pirates of The Caribbean»

(VG Nett) Johnny Depp (47) og Penelope Cruz (36) både svermer og slåss.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Ikke før om fem måneder får piratfansen se den fjerde filmen i rekken av «Pirates of the Caribbean, men nå har Disney sluppet en tre minutters smakebit på hva kinopublikum har i vente.

VGTV: Se traileren først her

I den første traileren fra det nye filmeventyret om kaptein Jack Sparrow (spilt av Johnny Depp), får vi også se glimt fra heftige secener med sjørøverkvinnen Penelope Cruz. Cruz var i starten av graviditeten da hun spilte inn filmen, men babymagen er ikke synlig i traileren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

- KJÆRLIGHET-HAT-FORHOLD, sier Johnny Depp om Jack Sparrows forhold til Penelope Cruz' rollefigur. Foto: Fra Filmweb


Kompliserte følelser

Cruz spiller rollen som Angelica, en kvinne fra Jack Sparrows fortid. Begge jakter på den sagnomsuste Ungdomskilden, men gammel romantikk ligger og ulmer. Problemet er bare at Sparrow ikke vet om han kan stole på Angelica eller ikke - om hun virkelig er forelsket eller om hun bare bruker ham i veien mot målet.

- Dette føltes som en ny, frisk start, har Depp uttalt om innspillingen til avisen USA Today .

Hollywood-stjernen mener den fjerde filmen i piratrekken er «helt annerledes» enn de andre tre, og at kinogjengerne slipper å forholde seg til gamle plott.

Om mostpiller Penelope Cruz sier Depp:

- Vi er i tottene på hverandre i filmen, men likevel tenker vi på hva som kunne vært. Det er en sånn hat-kjærlighet-ting... En liten dose av begge deler, forklarer Depp.

Premiere i mai

Filmen, som har tittelen «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides», skal etter planen ha verdenspremiere 11. mai 2011.

Andre navn på rollelsietn er Geoffrey Rush, Ian McShane, Kevin McNally, Richard Griffiths og Stephen Graham. Keira Knightley og Orlando Bloom var med i de første tre filmene, men ikke i denne.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder