HAR BETALT: Brad Pitt og Angelina Jolie er uenige om han har betalt tilstrekkelig med barnebidrag. Foto: Michael Kovac / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Brad Pitt slår hardt tilbake mot barnebidrag-beskyldninger

Angelina Jolie hevdet den tidligere ektemannen ikke har betalt nok i barnebidrag siden bruddet. Brad Pitt hevder han har bladd kraftig opp.

Artikkelen er over ett år gammel

VG skrev i går om brevet Angelina Jolies advokat har skrevet hvor det blir hevdet at Brad Pitt ikke har betalt nok barnebidrag til deres felles barn siden bruddet.

I et rettsdokument til dommeren slår Pitt kraftig tilbake. Der hevder han å ha betalt 1,3 millioner dollar, rundt 11 millioner norske kroner til ekskona. I tillegg hevder han å ha lånt henne ytterligere åtte millioner dollar. Det skriver nyhetsbyrået AP.

les også

Angelina og Brad enige om barna for sommeren

Jolies advokater ønsket i rettsdokumentene også å få skilsmissen gjort gyldig så fort som mulig. Ifølge Pitts advokater er det noe han faktisk har foreslått, og som det skal være gjort avtaler om.

Pitts advokater gjør det klart hva de synes om Jolies utspill i rettsdokumentene. De mener det er et forsøk på å manipulere media.

Barnefordelingssaken har allerede forårsaket mange overskrifter siden bruddet. Det er noe Angelina Jolie tidligere i år reagerte på.

Paret gikk fra hverandre for to år siden, men skilsmissen er ennå ikke gjort offisiell.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder