Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Filmstjernen Vincent Cassel (52) venter barn med Tina Kunakey (21)

Kun fire måneder etter at han giftet seg, kunngjør franske Vincent Cassel at modellkona Tina Kunakey er gravid.

Cassel, best kjent fra filmene «Black Swan» og «Ocean’s Twelve», har postet video på Instagram, der han viser frem konas mage – som han kysser på.

«Godt nyttår! Livet er magisk og «Mååååål»», skriver han under posten. Bildene er tatt på en strand i Bahia i Brasil.

Barnet blir det første de har sammen. Kunakey har ingen barn fra før, men Cassel har to på 14 og åtte sammen med ekskona, den italienske filmstjernen Monica Bellucci (54).

Også Kunakey, fransk modell, har postet bilde på Instagram. Der poserer hun splitter naken i profil, kun med en stor solhatt over brystpartiet.

«Beste nyttårsaften noensinne», skriver hun og legger til: «Og hvis du ikke visste det, så vet du det nå».

Paret giftet seg i Frankrike i sommer etter å ha vært kjærester i to år. Cassel ble skilt fra Monica Bellucci i 2013 etter 20 års ekteskap. Etter vielsen i fjor sommer uttalte Cassel til Vanity Fair at han etter skilsmisse ikke hadde regnet med å smis i Hymens lenker på nytt.

BRYLLUPET: Vincent Casel og Tina Kunakey giftet seg i august 2018. Foto: IROZ GAIZKA / AFP

– Men så innså jeg at livet var tomt. Jeg hadde ingen planer om å møte noen, men så skjedde det. Og denne kvinnen er mye yngre enn jeg kunne forestilt meg. (...) Jeg er 52 år og gifter meg med en 21-år gammel jente. Forelskelsen er stor, og jeg er sikker på at vi kommer til å lage barn.

Det trengte de altså ikke særlig lang tid på.

Tilbakeblikk: Bellucci refser radmagre modeller

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder