FILMSTJERNER: Cameron Diaz, Leslie Mann og Kate Upton på premieren til «The Other Woman» i Tyskland i begynnelsen av april. Foto: WENN.COM

Hollywood-kjendisene til VG om sex og samliv: Kate Upton: - Vil aldri tilgi utroskap

BEVERLY HILLS (VG) Kate Upton (21) spiller elskerinne i sin nye film, men har selv fått hjertet knust av utroskap.

 • Merete Gamst
 • Andreas Ihlebæk

Artikkelen er over seks år gammel

VG møter modellen på The Four Seasons Hotel i Beverly Hills. Upton forteller åpenhjertig at hun selv har opplevd at ekskjæresten var utro.

- Alle har vel blitt bedratt på en eller annen måte. Jeg opplevde selv at noen var utro mot meg, og det gjorde vondt. Hjertet knuses jo helt.

Revansje

Etter utroskapen avsluttet hun forholdet umiddelbart, og anbefaler andre å gjøre det samme.

- Jeg tror den beste formen for revansje, er umiddelbart å forlate han som har bedratt deg. Jeg ville ikke brukt et eneste sekund til på han. Det er ikke din jobb å forandre deg eller være der til støtte for han som såret deg. Det beste er bare å komme seg ut av forholdet med en gang.

Diaz tviler på monogami

Upton er for tiden aktuell med sin rolle i «The Other Woman», som har premiere i Norge 2. mai. Her spiller hun en jente som oppdager at hun er i et forhold med en gift mann, som i tillegg har enda en annen elskerinne på si. I rollen som den bedratte kona, finner vi Leslie Mann (42), mens Cameron Diaz (41) spiller den andre elskerinnen.

Diaz sier til VG at hun er usikker på om monogami i det hele tatt er naturlig.

FRISTERINNE 1: Kate Upton i den nye filmen, hvor hun spiller «Hodejegerne»-stjernen Nikolaj Coster-Waldaus elskerinne. Foto: FOX FILM


- Det er litt rart hvordan vi mennesker holder på. Jeg har mange forskjellige venninner og har totalt forskjellige forhold med alle sammen. Når jeg har et bestemt behov, så går jeg til den venninnen som jeg vet kan tilfredsstille det behovet. Av en eller annen grunn går vi inn i et kjæresteforhold og forventer at én enkelt mann skal forstå alle de forskjellige sidene av en kvinne, og tilfredsstille henne på alle områder.

Flere partnere

Diaz hevder at mange i dagens samfunn er i ferd med å oppdage at de kan bli lykkeligere ved å la forskjellige mennesker tilfredsstille deres ulike behov, og da også de seksuelle.

- Sex er det eneste som virkelig skiller det romantiske forholdet fra alle de andre forholdene man har. Det er det som gjør akkurat denne personen til kjæresten din, ellers ville det bare vært en av alle de andre du ikke har sex med. Siden det å være monogam med ett menneske over lang tid faktisk er den vanskeligste delen av et forhold, tror jeg at mange har begynt å tenke at de ikke bare vil begrense seg til én person. De kan isteden ha mange forskjellige forhold, og dermed velge hvem de vil ha sex med. Hvorfor skal man bare måtte velge seg ut én?

- Så du tror det vil være bedre å ha flere forskjellige elskere og kjærester?

- Ja, hvorfor ikke? Hvorfor ville det være så ille? spør Diaz og bryter ut i høy latter.

Samlivsekspert i Hollywood, April Beyer, forstår at det er vanskelig å være i et monogamt forhold i filmbyen, spesielt for menn.

- Hollywood er så enormt ego-drevet, og da er det nok ekstra lett for kjente menn å bli smigret og revet med av all oppmerksomheten de får. I tillegg tjener de enormt mye penger, og mange jobber og reiser hele tiden. Når du sjeldent ser kjæresten din og samtidig har hus i LA, Miami og New York, legges det fort til rette for at man lever flere forskjellige liv, sier Beyer til VG.

Ekstremt stressende

FRISTERINNE 2: Cameron Diaz spiller også elskerinnen til den danske skuespilleren. Foto: FOX FILM


Den danske skuespilleren Nikolaj Coster-Waldau (43), kjent fra blant annet «Hodejegerne» og «Game of Thrones», spiller nettopp en slik karakter i The Other Woman; En suksessrik forretningsmann som lever tre forskjellige liv med kone og to elskerinner. Selv har Coster-Waldau vært gift i seksten år, men innrømmer til VG at han stortrivdes på settet omringet av noen av verdens flotteste damer.

- Det var gøy, men jeg kunne aldri levd livet til karakteren min i denne filmen. Det må være ekstremt stressende og nedbrytende å holde på slik. Karakteren min er i tillegg svært selvopptatt.

Samtlige skuespillere sier til VG at de synes det er en viktig film. Hovedrolleinnhaver Leslie Mann mener den viser hvordan dagens kvinner er forskjellige fra tidligere generasjoner.

- Mannlige regissører har lenge laget filmer der de har villet styrke bildet om at kvinner slåss om menn. Denne filmen er annerledes. Her står kvinnene sterkt sammen for å ta hevn på mannen som har ført dem bak lyset. Jeg håper den kan være til inspirasjon for kvinner som opplever å bli bedratt og skuffet.

Godt menneske

Leslie Mann har selv vært gift med den mektige filmprodusenten og regissøren Judd Apatow siden 1997, noe som gjør paret til en nærmest unik kjærlighetshistorie i Hollywood.

- Jeg giftet meg med et godt og snilt menneske. Før pleide jeg å date drittsekker, og da jeg traff Judd tenkte jeg overhodet ikke på at han kunne være noe for meg. Jeg forsøkte faktisk å spleise ham med flere venninner. Så en dag oppdaget jeg plutselig at dette gode mennesket var akkurat det jeg trengte, sier hun til VG.

Samlivsekspert Beyer håper at også Cameron Diaz skal få oppleve å møte en mann som gir henne troen på et monogamt forhold.

- Jeg tror de aller fleste kvinner ønsker å finne den store kjærligheten og være i et trygt og godt forhold. Det tror jeg også gjelder kvinner i Hollywood, inkludert Cameron Diaz. Når noen sier at de ikke tror på monogami, fremstår det for meg som en forsvarsmekanisme fordi man har blitt såret mange ganger, og ikke lenger tør å håpe at de vil finne en partner å dele livet med. Innerst inne, ønsker vi vel alle trygghet, stabilitet og kjærlighet?

Mer om

 1. Hollywood

Flere artikler

 1. Cameron Diaz tviler på monogami

 2. Filmanmeldelse: Hunndjevler(med en grunn for det)

 3. Hånd i hånd med ny kjendismann

 4. Cameron Diaz har badet i kjendismenn - her er hennes opp- og nedturer

 5. Cameron Diaz har giftet seg

Fra andre aviser

 1. «The Other Woman» er plump og infantil

  Aftenposten
 2. Reaksjonær fjolsefilm

  Bergens Tidende
 3. «Chick flicks» gjennom 50 år

  Fædrelandsvennen
 4. Kjærlighetseventyret mellom tsaren og ballerinaen kan bli forbudt i Russland

  Aftenposten
 5. Sist ble det bråk i sosiale medier, men Paul Feig vil fortsatt lage filmer om kvinner «som også menn vil se»

  Aftenposten
 6. Fire Oscar-priser til «The Shape of Water» Her er nattens vinnere

  Fædrelandsvennen

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no