KJÆRESTER?: Ifølge amerikanske medier har det oppstått hete følelser mellom regissør Quentin Tarantino og skuespiller Uma Thurman. Her er de avbildet under årets Cannes-festival. Foto: wenn.com

Er dette Hollywoods nye stjernepar?

Regissør Quentin Tarantino (51) og skuespiller Uma Thurman (44) skal visstnok være mer enn bare gode venner.

  • Felicia Alvsing
  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Amerikanske medier melder at paret tilbragte kvalitetstid sammen under årets filmfestival i Cannes, hvor de skal ha leid en felles villa for anledningen, skriver blant annet US Weekly.

Det er tjue år siden de to først jobbet sammen under innspillingen av filmen «Pulp Fiction», og nå har de angivelig funnet kjærligheten sammen.

I et intervju med AP i 2004, skal Thurman ha snakket om hennes profesjonelle tilknytning til Tarantino.

- Jeg tror at vi er veldig forskjellige mennesker, men det er det som gjør det morsomt å snakke med hverandre. Vi har veldig forskjellige perspektiver. Han er en veldig utadvendt og offentlig person. Jeg er en mer innadvendt person, sa hun.

Har vært gift

Thurman har tidligere vært gift med Ethan Hawke i seks år, før de skilte seg i 2004. Sammen har de datteren Maya (16) og sønnen Levon (12). Tre år senere forlovet hun seg med Arpad «Arki» Busson, som hun deler 22 måneder gamle Rosalind Arusha Altalune Thurman-Busson.

Tarantino og Thurman har i tillegg til å jobbe sammen i «Pulp Fiction», også jobbet sammen i filmene «Kill Bill vol. 1» og «Kill Bill vol. 2». Tarantino har regissert flere storfilmer som «Inglorious Basterds» og «Django Unchained (2012)»

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder