I KARANTENE: Tom Hanks og Rita Wilson er på bedringens vei etter på ha vært coronasyke. Foto: AP Foto: Jordan Strauss / Invision / AP

Hanks og Wilson på bedringens vei

Etter to uker syke med coronavirus begynner kjendisparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) endelig å føle seg bedre.

  • NTB

Tom Hanks og Rita Wilson har tidligere fortalt hvordan det er å være smittet av corona. I en melding på Twitter skriver Tom Hanks hvorfor det fungerer å holde seg i ro i karantene.

– Du smitter ingen, og du blir ikke smittet. Sunn fornuft, ikke sant? Det kommer til å ta en stund, men hvis vi kan ta vare på hverandre, hjelpe der vi kan og si fra oss noen goder, så vil også dette gå over, skriver Hanks, som avslutter meldingen til følgerne med å forsikre dem om at «vi kan finne en løsning på dette».

Hanks og Wilson ble syke i Australia onsdag for nesten to uker siden og innlagt på sykehus dagen etter. De ble utskrevet i forrige uke og er nå i karantene i sin bopel i Australia, fremdeles med coronadiagnose.

Underveis i sykdomsforløpet har både Hanks og Wilson delt flere innblikk fra hvordan det er å være smittet med viruset.

les også

Tom Hanks utskrevet fra sykehuset etter corona-innleggelse

Australske myndigheter har ettergått parets bevegelser og hvem de har vært i kontakt med underveis for å identifisere andre personer de kan ha smittet.

Hanks var i Australia for å medvirke i regissør Baz Luhrmanns nye film om Elvis Presley. Flere filmer og TV-serier har blitt påvirket av coronapandemien, og dermed blitt utsatt.

Flere artikler

  1. Tom Hanks utskrevet fra sykehuset etter corona-innleggelse

  2. Tom Hanks: Har testet corona-positivt

  3. Tom Hanks (63) corona-isolert: Ta vare på hverandre

  4. Tom Hanks venn med Corona (8)

  5. Tom Hanks donerer blod til coronaforskning

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder