Blir «Spectre» Craigs siste Bond-film?

I et intervju hinter Daniel Craig (47) at hans fjerde film som James Bond kan være den siste.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I november er 47-åringen aktuell i «Spectre», men i et intervju med Esquire forteller skuespilleren at han har ingen anelse om han kommer til å ta på seg Bond-dressen igjen:

– Jeg vet ikke. Jeg vet virkelig ikke. Virkelig, jeg prøver ikke å være sjenert nå. Akkurat nå kan jeg ikke tenke på det, sier Craig.

Da han ble spurt direkte om han vil lage en bare en til Bond-film, svarte han:

– Akkurat nå må jeg svare nei. Jeg har et liv, og jeg må komme meg videre med det. Men vi får se.

Følg VG på Facebook!

Ifølge filmdatabasen IMDB er ikke Graig listet opp på noen flere filmer utover «Spectre».

På spørsmål om han kommer til å savne James Bond når en annen skuespiller en eller annen gang kommer til å ta over rollen, svarer han: «Ja, selvfølgelig».

VG+: Bond-piker gjennom 53 år: Bellucci (50) blir historisk

Etter at Craig innok rollen som Bond for første gang i filmen «Casino Royale» i 2006 har livet hans forandret seg mye. All suksessen har ført til at han har «råd til å leve et komfortabelt liv»:

– Familien og barna er sikret en god fremtid, og det er en utrolig lettelse. Jeg er utrolig heldig. Men alt det som følger med et slik liv.. Den dagen jeg kan gå inn på en pub og noen sier «Oh, der er Daniel Craig», og så lar meg være i fred – det hadde vært fantastisk.

I fjor ble de nye skurkene og «babene» i den neste Bond-filmen lansert via en live-overføring fra Pinewood Studios utenfor London. I februar møtte innspillingen på en liten utfordring da Craig skadet kneet sitt i en slåsscene. Innspillingen måtte da stoppes, men 47-åringen var tilbake på settet noen dager senere. To måneder senere gjennomgikk han en «mindre operasjon» og den var vellykket.

«Spectre» har premiere 6. november.Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder