NYE SPRELL: Shia LaBeouf driver med mer enn skuespill. Her er han på premieren for «Man Down» i Toronto i fjor høst. Foto: Mark Blinch , Reuters

Hollywood-stjerne slo student under heis-stunt

Shia LaBeouf (29) mener han driver med performance-kunst. Nå har han okkupert en heis i Oxford i 24 timer og slått til en student som ba om det.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den 29-årige skuespilleren har fått oppmerksomhet for mer enn skuespill de siste årene. Sammen med kunstpartnerne Luke Turner og Nasjta Säde Rönkö okkuperer de nå en heis i Oxford i England i 24 timer som en del av en ny kunstperformance. Folk kan bli med i heisen, og det hele blir streamet live på YouTube.

Noe av poenget med stuntet er interaktivitet, og spesielt én fan tok dette ganske langt. Han hadde stått i kø i syv timer for å bli slått i ansiktet av LaBeouf. Han forklarte at han selv er en performancekunstner og at å bli slått av LaBeouf er en del av performancen.

Lest denne? «Transformers»-stjerne: Fengsel suger

Skuespilleren slo, om enn litt motvillig i følge Daily Mail. Det var altså mulig å spørre LaBeouf om alt mulig i heisen, og 29-åringen ble blant annet spurt om sitt syn på Donald Trump.

– Han er en latterlig person, svarte LaBeouf. Sammen med sine kunstpartnere gjorde han i fjor et annet stunt som fikk en del oppmerksomhet. Han så alle filmene han selv har vært med i på rappen, mens det hele ble strømmet live på nettet.

https://twitter.com/thecampaignbook/statuses/700606104548409345

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder