BLIKK FOR HVERANDRE: Justin Timberlake og kona Jessica Biel på Oscar-festen i februar. Foto: Danny Moloshok Reuters

Justin Timberlake til VG: Jeg er gift med en «badass» dame

CANNES (VG) Den tidligere tenåringshelten skryter av konas
slagferdigheter og mener den beste jobben han har hatt er et år med bleieskift.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Timberlake er i filmbyen Cannes for å promotere animasjonsfilmen «Trolls». Ikke bare står han bak stemmen til det sure trollet Branch, Timberlake er også musikksjef og utøvende produsent for filmen. Hans tilstedeværelse har allerede avstedkommet hyling på stranden i filmbyen, om enn litt mer dempet enn i boyband-dagene med N’Sync.

Les også: Superparet Biel og Timberlake har blitt foreldre

VG møter ham på Carlton i Cannes. Han blir spurt om fans, og jenter som gjerne vil ha klem og setter opp en svært alvorlig mine.

– De bør være forsiktige. Jeg er gift med en «badass» dame. De skal være veldig forsiktige. Jeg har sett henne slå på en punchingball på treningssenteret. Det tror jeg ikke de vil ha noe av, sier Timberlake og forvirrer journalistene litt med steinansiktet sitt når han snakker om kona Jessica Biel.

Så løser han opp, selvsagt var det fleip.

LÅNER UT STEMMENE SINE TIL TROLL: Anna Kendrick og Justin Timberlake er begge med i animasjonsfilmen «Trolls». Foto: Eric Gaillard Reuters

– Neida, altså. Jeg er glad jeg fortsatt er her og holder på jeg. Jeg startet jo veldig ung. Jeg tror de som er fan av meg er de som vokste opp på samme tid. Man roer seg jo litt når man har passert en viss alder, og de som er ekte fans forstår det. Man er lett påvirkelig som ung, men jeg tror det viktigste er å være ærlig med det du holder på med.

Timberlake er «overalt» for tiden. Han har skrevet flere sanger til filmen «Trolls», blant annet «Can’t Stop The Feeling» som VGs anmelder allerede har jublet for. Lørdag deltar han i Eurovision som pauseinnslag. Men i intervjuet med VG avslører Timberlake at han koblet av et helt år for å være med sønnen Silas Randall som ble født i april i fjor.

– Jeg gjorde ingenting. Bare skiftet bleier, som jo er hardt nok. Men det er den mest tilfredsstillende jobben jeg noen gang har hatt!

«Can’t Stop The Feeling» skal han altså fremføre under Melodi Grand Prix lørdag kveld. Timberlake kjenner godt til konseptet.

– Jeg har sett de to siste showene. La oss gjøre det, tenkte jeg da ideen kom opp. Hvis de ville ha meg, vil jeg bidra.

Hva synes du om de to siste årene, vil VG vite.

– Det er ganske heftig! Jeg digger at alle «tar den helt ut». De representerer sitt eget land, og det følger mye ære og stolthet med det. Alle de utspjåka kostymene og alt det der, det er jo bare moro. Det er ikke noe feil i å ha det moro!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder