STJERNESMELL: Charlize Theron fortalte om det flaue møtet med Obama på «Jimmy Kimmel Live!»-episoden mandag. Innfelt presidenten under et krigsveteran-arrangement i Pittsburgh tirsdag. Foto:Jeff Swenson,ABC, AFP

Charlize inviterte Obama på strippeklubb

Også kjendiser blir nervøse når de møter store stjerner, og
da Charlize Theron møtte president Obama, fikk hun såpass panikk at hun kom med et uanstendig forslag.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det var backstage, i området gjestene møtes før de skal på skjermen, på talkshowet «Jimmy Kimmel Live!» i fjor, at skuespilleren ble et par hakk for «starstruck» da den amerikanske presidenten innfant seg. Det røpet hun på det samme programmet mandag, ifølge People.

Der forteller Theron hvor nervøs hun ble av å møte Obama, og at da presidenten pratet om hvor mye han likte å være på showet, hvor han kunne nå yngre målgrupper, fikk hun panikk.

Les også: Theron om Fassbender: – Penisen din var en åpenbaring.

– Det oppstod en stillhet, og jeg visste ikke hva jeg skulle si. Alt jeg klarte å få fram var, «Vel, om du er på utkikk etter en yngre målgruppe, kan jeg ta deg med på strippeklubb», forteller hun i programmet.

BLE FLAU: Charlize Theron forteller programleder Jimmy Kimmel om Obama-flausen mandag. Foto:,ABC

Ifølge Theron tok presidenten det med humor, og forsto at hun ble veldig flau over forsnakkelsen. Men det hjalp ikke så mye på selvfølelsen.

– Jeg fikk ikke sove på fire uker, for hver gang jeg lukket øynene, tenkte jeg «Åh, herregud, jeg sa det! Åh, herregud, hvorfor sa jeg det?».

Har du lest: Theron ga bort statuetten.

Programleder Jimmy Kimmel leverte også en presidentspøk etter tilståelsen:

– Om du hadde spurt president Clinton ville han sikkert slått til på tilbudet.

Charlize Theron var nylig å se som den kvinnelige krigeren Furiosa i biljaktbonanzaen «Mad Max: Fury Road». I 2004 vant hun både Oscar og Golden Globe for rollen som seriemorderen Aileen Wuornos i «Monster».

Les også: Charlize spiller steintøff dame(Krever innlogging).

39-åringen var i ni år sammen med skuespiller Stuart Townsend, men de brøt opp i 2010. I 2012 adopterte Theron en sønn. I fjor ble hun sammen med skuespiller Sean Penn, men de skal ha gått hver til sitt tidligere i sommer.

STJERNEPAR: Sean Penn og Charlize Theron poserer for fotografene før visningen av «Mad Max: Fury Road» under Cannes-festivalen 14. mai. Foto:Lionel Cironneau,Ap

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder