FERSKE STJERNER: Dev Patel (19) og Freida Pinto (24) her på en filmgalla nylig. Begge er filmdebutanter med «Slumdog Millionaire». Foto: AP

«Slumdog»-stjerner ekte kjærester?

Heftig rykteflom før morgendagens Oscar

(VG Nett) Dev Patel (18) skal ha falt for sin seks år eldre motspiller. Men er hun egentlig gift?

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Selv om det indiske skuespillerparet selv ikke har kommentert kjærestespekulasjonene, er mediene ivrige i omtalen av den påståtte forelskelsen. Parets motspiller i filmen, Anil Kapoor (49), skal ha lekket at det oppsto søt musikk på ordentlig på filmsettet.

OSCAR-NEDTELLING PÅ VG NETT

- Et fantastisk par

- Jeg tror dette er begynnelsen på noe spennende. De er helt klart et fantastisk par, og de tar seg godt ut sammen, skal Kapoor ha uttalt på et amerikansk radioshow tidligere i uken.

Mens Patel spiller fattiggutten som går til topps i «Vil du bli millionær, som som blir arrestert, spiller Kapoor den slu programlederen for spørreshowet.

Les eksklusivt intervju med «Slumdog»-forfatter her:Usikker på om han vil på Oscar-gallaen

SeTRAILERher ogBILDERfra filmensom er storfavoritt før Oscar-utdelingen.

Rykter om vraket kjæreste

Både Dev Patel, som bor i London, og Freida Pinto, som bor i Mumbai, har uttalt at de trolig kommer til å skride opp den røde Oscar-løperen med mødrene sine, fordi de mangler date på den store kvelden.

Ikke bare mener en rekke medier at den tidligere modellen Freida Pinto (24) nylig har forlatt en hemmelig forlovede til fordel for sin unge motspiller. Enkelte medier hevder også at hun egentlig er hemmelig gift, men at ekteskapet havarerte da «Slumdog Millionaire» entret kinolerretene og ble en kassasuksess. Pintos agent har gått ut og sagt at spekulasjonene er oppspinn.

- Er hun gift, må noen bevise det ved å legge fram en ektesdkapslisens, lød det fra agent Meenakshi Gehani tidligere i uken.

The Sun er blant avisene som har presentert bilder av Pinto og mannen som utpekes som hennes ektemann. De to skal ha giftet seg på impuls i 2007, men senere flyttet fra hverandre. Og nylig skal forholdet ha tatt helt slutt.

Les også:Oscar-akademiet raser mot falsk vinnerliste

Les også:Bare disse to vet om vinnerne

- Svermer

Patel og Pinto som nå befinner seg i Los Angeles før morgendagens store stjernefest, skal ha blitt observert sammen flere ganger, og øyenvitner beskriver dem som «synlig betatt av hverandre».

GODE VENNER: Dev Patel og Freida Pinto på en prisgalla tidligere i år. Foto: AP

Da de begge snakket ut i bladet People nylig, innrømmet Patel at han ble oppslukt av motspillerens vakre utseende da han så henne første gang. Pinto på sin side uttalte at hun ble overrasket over hvor barnslig han så ut.

Les hva de to sa om hverandre her

Følg Oscar på VG Nett

Årets Oscar-utdeling er den 81. i rekken. Ingen norske TV-kanaler sender showet direkte, men VG Nett sørger for live-oppdatering hele Oscar-natten gjennom. Dagen derpå, mandag, får du alt om vinnerne, kjolene, gledestårene og reaksjonene.

LES OGSÅ:KAN BLI TIDENES OSCAR-TAPER

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder