KJEKK: Endre Midtstigen er ifølge ELLE Norges 14. mest sexy mann. Foto: Scanpix

KJEKK: Endre Midtstigen er ifølge ELLE Norges 14. mest sexy mann. Foto: Scanpix

«Fritt Vilt» topper fortsatt

- og nå vurderer produsenten å lage oppfølger

(VG Nett) Hverken Scarlett Johansson, Ashton Kutcher eller Disney-dyrene klarte å vippe den norske skrekkfilmen av tronen.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

«Fritt Vilt» troner fortsatt i tet på det norske filmbarometeret etter helgen. Halvannen uke etter premieren kan det norske skrekkeventyret, som utspiller seg i Jotunheimen, telle over 121.000 besøkende.

Animasjonsfilmen «Villdyr (The Wild)» fra Disney åpnet på en andreplass, mens «The Guardian» (Ashton Kutcher og Kevin Costner) og Woody Allens «Scoop» (med Scarlett Johansson) ligger på henholdsvis femte og åttende plass.

VGs anmelder ga «Fritt Vilt» en firer på terningen. Les anmeldelsen her.

Her kan DU skrive din anmeldelse til «Fritt Vilt» og lese dommen fra andre VG Nett-lesere.

Kan bli fortsettelse

Produsent Martin Sundland er naturlig nok strålende fornøyd.

- Ja, dette må vi kunne si er fint!. Jeg har hele tiden ment at vi har laget en veldig bra film. Vi har ingen skjult agenda, vi vil bare underholde. Det klarer vi tydeligvis. Jeg tror at folk synes det er befriende bare å bli underholdt, sier Sundland som ikke utelukker at skrekkeventyret kan få en fortsettelse.

- Det er smigrende at du spør. Du er ikke den eneste. Vi vurderer en oppfølger og har gjort oss tanker om det. Men ingenting er konkretisert, sier produsenten til VG Nett.

SE BILDER FRA «FRITT VILT» HER!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder