SEXY COVER: Coveret på Vanity Fairs nye utgave viser designer Tom Ford sammen med skuespillerinnene Scarlett Johansson og Keira Knightley(øverst). Rachel McAdams feiget ut. Foto: AP

Rachel McAdams feiget ut

(VG Nett) Hollywoodyndling Rachel McAdams taklet ikke presset ved å posere naken på det nye coveret av Vanity Fair. Keira Knightley og Scarlett Johansson derimot, hadde ingen problemer med det.

Camilla Flaatten
ARTIKKELEN ER OVER 13 ÅR GAMMEL

Kanadiske Rachel McAdams (28) kjent fra filmer som romatiske The Notebook, komiske The Family Stone og thriller Red Eye, fikk kalde føtter under fotoseansen i Vanity Fair.

Hollywood-stjernen var invitert til å pryde forsiden av det prestisjetunge magasinet sammen med to andre Hollywoodyndlinger; Keira Knigtley(20) fra «Stolthet og fordom» og Scarlett Johansson(21)sammen med bladets art director, designer Tom Ford.

FEIGET UT: Rachel McAdams var ikke klar for å posere naken sammen med Scarlett og Keira på coveret av Vanity Fair. Foto: AP

- Rachel var innstilt på å bli med på bildene, men da hun kom på settet forsto hun at hun ikke var komfortabel med fotoet, sier Tom Ford i følge IMDb.com.

Nervøse

Tom Ford erstattet like godt seg selv på det svært sexy coveret, tatt av den berømte fotografen Annie Leibovitz.

Både Scarlett og Keira var nervøse før bildet ble tatt, men Ford beroliget dem.

- Når dere er 70 kan dere se tilbake og si «takk gud for det bildet», se så fantastisk jeg så ut!, sa Tom Ford til jentene.

Rachel McAdams er forøvrig spådd en svært suksessfull karriere av filmmetropolen Hollywood.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder