SPØR JESSICA ALBA! Vi ønsker at du sender inn spørsmål til intervjuet vi skal gjøre med skuespillerne i den nye Fantastic Four-filmen. Her ser du den største stjernen i filmen av alle, Jessica Alba. Foto: Fox Films.

Har DU spørsmål til Alba?

VG Nett møter Fantastic Four-gjengen i London

(VG Nett) I forbindelse med oppfølgeren til superheltfilmen «Fantastic Four» skal VG Nett møte Jessica Alba og de andre stjernene i filmen. Vi vil at DU skal bestemme spørsmålene.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

STILL DINE SPØRSMÅL HER:konkurranse@vg.no

Den første «Fantastic Four»-filmen kom i 2005, og fikk terningkast 5 av VGs anmelder. Nå er superheltgjengen snart tilbake på norske kinoer i oppfølgeren «Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer».

Les også:290 leseranmeldelser av den første filmen her.Se også:Bildene fra filmen her!

VG Nett skal møte stjernene som spiller i filmen, men vi ønsker at DU kommer opp med spørsmålene. Jessica Alba er nok den best kjente for de fleste, men Ioan Gruffodd, Chris Evans og Michael Chiklis spiller også i filmen.

Har du et spørsmål til noen av disse - er det bare å sende dem inn til oss.

Skriv ditt spørsmål til konkurranse@vg.no.

Vi vil også plukke ut noen av dem som sender inn spørsmål, og dele ut effekter fra filmen i premier.

SPØR SUPERHELTENE: Vi ønsker at du sender inn spørsmål til intervjuet vi skal gjøre med skuespillerne i den nye Fantastic Four-filmen. Her ser du Jessica Alba, Ioan Gruffodd, Chris Evans og Michael Chiklis. Foto: Fox Films.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder