Sterkt comeback for Jolie

Etter rollen som den narkomane modellen Gia og en opprivende skilsmisse, sverget Angelina Jolie (24) å gi seg som skuespiller. Nå er hun tilbake, tryggere, vakrere og mer lovprist enn noen gang.

ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

- Jeg føler meg heldig. Jeg har mulighet til å få de jobbene jeg vil ha. Men jeg har ikke lyst til å komme til et annet nivå med dette. Jeg vil ikke miste livet mitt, privatlivet, min virkelighet og så videre. Det gjør meg paranoid, sier Jolie til E! Online om all oppmerksomheten hun får.

I filmen spiller Jolie en fersk politikvinne på jakt etter en massemorder i New York. Læremesteren og partneren spilles av Denzel Washington, og i løpet av filmen får de to også romantiske følelser for hverandre.

Etter den prisbelønte rollen som den narkomane og lesbiske modellen Gia, bestemte Jolie seg for å slutte som skuespiller. Rollen hadde vært en av årsakene til skilsmissen fra Jonny Lee Miller (mest kjent fra rollen som «Sickboy» i «Trainspotting»).

Nå har behovet for å lage filmer igjen meldt seg, og suksessen har ført til at Jolie på ny er blant de hotteste skuespillerne i Hollywood. Men hun har ingen planer om å bli den nye Gwyneth Paltrow.

- Jeg tar ikke oppmerksomheten seriøst. Jeg er en veldig rar, sprø, merkelig liten person, og folk vil oppdage det etter hvert, sier hun.

Det var blant annet derfor hun takket nei til å være med i den kommende «Charlie's Angels», basert på kult-serien fra 70-tallet. I filmen skulle hun ha spilt mot Drew Barrymore og Cameron Diaz.

- Jeg er ikke som dem. Jeg passet ikke inn, sier Jolie.

Angelina Jolie er aktuell i fire nye filmer - «Pushing Tin», «Bone Collector», «Girl, Interrupted» (mot Winona Ryder) og «Gone in 60 Seconds» (mot Nicolas Cage).

PS! Faren til den vakre 24-åringen er ikke ukjente Jon Voight.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder