AKTIV KAR: Martin Scorsese har ikke få prosjekter på gang. «Snømannen» er en av dem. Foto: Pa Photos

«Snømannen»-filmen lar vente på seg

(VG Nett) Martin Scorsese kommer ikke til å kaste seg over Harry Hole med det første.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

For tre uker siden slo nyheten ned om at Jo Nesbø fikk en drøm oppfylt da det ble klart at legendariske Martin Scorsese skal regissere «Snømannen» . Men den som trodde new yorkeren var på vei til Norge for å spille inn - noe han har uttrykt ønske om - må smøre seg med tålmodighet.

Scorsese holder nemlig på med flere prosjekter samtidig. Lenge har det vært kjent at han planlegger en filmbiografi om Frank Sinatra. Det har også vært snakk om en nyinnspilling av filmen «The Gambler», og ryktene har gått om at Scorsese skal slå seg sammen med Robert De Niro igjen for å spille inn mafiathrilleren «The Irishman».

Ingen av de ovennevnte blir imidlertid prosjektet 69-åringen går i gang med nå. I et intervju med BBC Radio annonserte Scorsese at en film ved navn «Silence» er neste film ut. Intervjuet er referert på filmnettstedet Cinema blend.

Det er et prosjekt Scorsese har utviklet i lang tid, men som alltid har måttet vike plassen for andre filmer. Filmen er basert på en roman av den japanske forfatteren Shusaku Endo fra 1966 om en jesuitt-misjonær som blir sendt til Japan på det syttende århundret.

LES OGSÅ: Han er den heteste Hole-favoritten

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder