LYKKELIGE: Nicole Kidman og ektemannen Keit Urban ble foreldre til en datter i romjulen. Foto: Fame Pictures

Nicole Kidman brukte surrogatmor

(VG Nett) Nicole Kidman (43) og ektemannen Keith Urban (43) overrasket alle med ny baby.

Elisabeth Norheim
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Hollywoodparet ble foreldre til en datter den 28. desember 2010. Datteren kom til verden ved hjelp av en surrogatmor på Centennial Medical Center i Nashville, skriver TMZ.

Kidman og Urban er biologiske foreldre til den lille jenta, som har fått navnet Faith Margaret.

Hemmelig

HEMMELIG: Få visste at Nicole Kidman akkurat hadde blitt mor da hun entret den røde løperen på Golden Globe. Foto: Fame Pictures

Paret har holdt graviditeten hemmelig, men ble observert da de i forrige uke besøkte datteren på sykehuset. Der hadde stjernene fått en hel etasje for seg selv. Datteren skal nå ha kommet ut fra sykehuset og hjem til sine foreldre i hjembyen Nashville.

Nicole og Keith strålte på Golden Globe søndag kveld, uten at publikum visste hvilken lykkelig hemmelighet de bar på.

Velsignet

- Vår familie er virkelig velsignet og så takknemlig over å ha fått Faith Margaret i gave. Ord kan ikke formidle hvilken utrolig takknemlighet vi føler overfor alle som har støttet oss gjennom denne prosessen,spesielt vår surrogatmor, sier paret i en uttalelse til TMZ.

Nicole og ektemannen Keith er fra før foreldre til den snart tre år gamle datteren Sunday Rose. Den nyfødte datteren Faith Margaret er Keith Urbans andre barn, mens Kidman nå har blitt mor til fire. Foruten om døtrene hun har fått med countrysangeren, har hun barna Connor og Isabella med sin eksmann Tom Cruise (48).

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder