ALENEMOR: Angelina Jolie, her på en prisutdeling i Santa Monica tidligere i år. Foto: Christopher Polk / GETTY IMAGES

Angelina Jolie sparket skilsmisseadvokaten

Etter to års rettsstrid med eksmannen Brad Pitt (54), har Angelina Jolie (43) byttet ut kvinnen som ble beskrevet som hennes sterkeste våpen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Da Jolie i 2016 brøt med Pitt, var hun raskt ute med å hyre stjerneadvokat Laura Wasser (50). Wasser er den aller flest kjendiskvinner velger å ty til når kjærligheten er over, og barn og eiendeler skal fordeles.

Tilbakeblikk: Hun er Angelinas våpen

Men Wasser har ikke klart å få noen avtale i mål for sin klient, og nå har Jolie byttet henne ut til fordel for en annen, Samantha Bley DeJean.

«Samanthas ekspertise er å beskyttelse av barna og deres beste. Angelina setter pris på Lauras hjelp de siste ukene med å overføre saken til Samantha», heter det i en kunngjøring fra Jolies talskvinne, Mindy Nyby, til Harpers Bazaar og en rekke andre store medier.

Det har en stund vært spekulert på om det er knute på tråden mellom Jolie og Wasser, men til nå er det blitt tilbakevist. Wasser var også Jolies advokat da hun skilte seg fra Billy Bob Thornton (63) i 2002.

(Teksten fortsetter under bildet)

ANERKJENT: Advokat Laura Wasser. Foto: Damian Dovarganes / Reuters

les også

Jens Stoltenberg og Angelina Jolie samarbeider

Krangelen om barnefordelingen har i Jolies og Pitts tilfelle blitt særdeles betent. Jolie har beskyldt eksmannen for både mishandling og manglende innbetaling av barnebidrag. Mishandlingen er han renvasket fra, og han slår også heftig tilbake mot påstandene om at han ikke betaler sin del.

les også

Angelina Jolie og Brad Pitts datter brakk armen

Ennå er det altså ikke blitt ro i Jolie-Pitt-leiren. Selv om de skal ha kommet til en midlertidig enighet om hvordan barna skulle fordeles dem imellom i sommerferien, venter nye runder med advokater før skilsmissen formelt kan signeres. På papiret er filmstjernene fortsatt gift.

Jolie og Pitt har seks barn – Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder