Hektisk for Cruise og Kidman

(VG NETT) Nicole Kidman og ektemannen Tom Cruise har begynt å komme seg etter innspillingen av «Eyes Wide Shut». De nye prosjektene står i kø.

ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

Tre år tok det å spille inn Stanley Kubricks siste film, «Eyes Wide Shut», som hadde USA-premiere for en uke siden og som kommer til Norge i september.

Filmekteparet Tom Cruise og Nicole Kidman måtte i lange perioder bo i England mens innspillingen pågikk. Men nå har magesåret til Cruise leget seg, og Kidmans nerver er igjen under kontroll. Derfor har de to tenkt å gjøre godt igjen for all den tiden de var opptatt med den omstridte filmen.

Og det gjør de til gangs - ved å kaste seg ut i en rekke nye prosjekter, skriver USA Today.

Postordrebrud

Kidman skal spille hovedrollen som russisk postordrebrud i filmen «Birthday Girl», som etter planen skal ha premiere neste vår. Hun blir også aktuell i filmen «Moulin Rouge», hvor hun i tillegg til å ha hovedrollen skal synge og danse.

Neste gang Cruise dukker opp på lerretet, er ved juletider i filmen «Magnolia», oppfølgeren til «Boogie Nights». Og i mai neste år kan publikum møte ham i «Mission Impossible».

Ikke nok med det - Cruise har også sagt ja til å spille i Steven Speilbergs «Minority Report», en science fiction-film som har premiere neste sommer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder