SPILTE GODT: Halle Berry (38) mottok prisen for verste kvinnelige skuespiller under helgens Razzie Awards i Los Angeles. Takketalen for den tvilsomme hederen var ikke ulike den Halle sto for da hun vant Oscar i 2002. Med seg til helgens seremoni hadde hun gullmannen fra den gang. Foto: Wenn

Halle tok imot versting-pris

(VG Nett) Hulkende tok Halle Berry (38) imot prisen for årets verste filmstjerne.

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Gullmann på slep

Kvelden før møtte skuespilleren stivpyntet opp for å ta imot prisen for årets verste kvinnelige skuespiller under Raspberry Awards i L.A. - den såkalte Razzies Awards - som hvert år kårer verstinger i alle filmkategorier.

Med seg hadde Halle sin mannlige agent og Oscar-statuetten hun vant for tre år siden.

Spilte godt

Det hører med til sjeldenhetene at verstingene selv møter fram for å ta imot det tvilsomme trofeet. Men Halle, som fikk prisen for rollen som Catwoman, tok oppfordringen på strak arm - og demonstrerte at hun faktisk kanspille.

- Jeg vil takke Warner Bros for at de ga meg denne drittjobben, ropte en humoristisk Halle på scenen.

- Neste gang må du sørge for at jeg får lese manus først, sa Halle til agenten sin.

Kopierte Oscar-talen

Filmstjernen sprudlet på podiet - og halvveis jublet og gråt av glede om hverandre. Hun holdt Razzie-prisen i den ene hånden og Oscar-statuetten i den andre.

- Oh gosh! Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at jeg skulle stå her med en Razzie-pris. Denne kan de aldri ta fra meg, jublet Halle.

Faktene under takketalen var til forveksling lik de Halle presterte da hun vant Oscar-for tre år tilbake.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder