- og i helgen gikk flyttelasset

FØR IDYLLEN SPRAKK: Sandra Bullock (45) og ektemannen Jesse James (40) på Golden Globe Awards på nyåret. Foto: AP

Bullocks ektemann forlot sex-klinikken

(VG Nett) Jesse James, som sjekket inn på rehabiliteringsklinikk etter å blitt avslørt i utroskap, skal ha sjekket ut i all hast.

Artikkelen er over ti år gammel

En rekke nettsteder skriver at produsenten og motorsykkelbutikk-eieren (40), som offentlig har beklaget å ha bedratt filmstjernekona Sandra Bullock (45), nå er desperat etter å få snakke med Bullock. Medier som Boston Herald, RadarOnline og New York Post skriver at James nytteløst har forsøkt å komme gjennom på telefon til kona. I helgen skal han i frustrasjon ha forlatt Sierra Tuscon-klinikken i Arizona i håp om å få sin forsmådde kone i tale. Sex-klinikken er forøvrig den samme som golfstjernen Tiger Woods nylig tilbrakte flere uker på.

Flyttelass i helgen

Kilder nær stjerneparet hevder imidlertid at Bullock har fått nok, og at hun er fast innstilt på å skilles fra James, som hun giftet seg med for fem år siden. Paret skal ha skrevet under på en ekteskapskontrakt som innebærer at James ikke skal motta en krone dersom de skilles som følge av utroskap fra hans side.

I helgen meldte også en rekke amerikanske medier at et stort flyttelass gikk fra parets hjem i Seal Beach. Bullock skal ikke selv ha vært å se nær flyttebilen, men flere av James' slektninger, deriblant hans mor, skal ha vært med å bære esker ut av hjemmet. Om det er Bullock som flytter ut av hjemmet eller James som har fått sakene sine pakket og fjernet, er uklart.

Bullock flyttet 15. mars inn i et hus hun eier i Hollywood Hills, mens ektemannen ble værende i parets hjem før han sjekket inn på klinikken.

Elskerinne sto fram

Bomben smalt like etter årets Oscar-utdeling for en måned siden, hvor Bullock ble hedret med det prestisjetunge trofeet. En kvinne sto fram i et ukeblad og hevdet at hun hadde hatt en 11 måneder lang affære med James. Men James kan angivelig ha vært utro med hele syv ulike kvinner.

Les også: - Var besatt av Bullocks ektemann

Les også: - James er notorisk utro

James la seg straks langflat og beklaget sidespranget offentlig, men så langt ser det ikke ut i at han vil lykkes i å redde forholdet.

Les også: Alle snakker om Oscar-forbannelsen

Bullock har ikke selv uttalt seg om utroskapsskandalen, men James' advokat forkalrte i forrige uke at James er «en knekt mann».

- Dette har ødelagt hele hans verden. Jesse er forelsket i Sandra. Det viktigste for ham nå - i tillegg til barna - er å redde ekteskapet, forklarte advokaten om James som sammen med Bullock nylig vant omsorgen for James' datter (6) fra hans ekteskap nummer to - med eks-pornoskuespilleren Janine Lindemulder. James har også to barn fra sitt første ekteskap. Bullock har ingen barn.

Har gått i skjul

Bullock har ikke vist seg offentlig siden nyheten om ektemannens eskapader ble kjent. Hun avlyste straks alle planlagte PR-avtaler.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder